Kako sta se princ Harry in Meghan Markle v resnici spoznala?

Meghan Markle in princ Harry se nista spoznala prek novodobnih aplikacij za zmenke, niti prek druženj na uradnih dogodkih. Preveri, kdo si lasti zasluge za začetek njune zveze.

Kako sta se princ Harry in Meghan Markle v resnici spoznala? (foto: profimedia) profimedia
2. 2. 2018

V uradnem intervjuju ob njuni zaroki v mesecu novembru sta princ Harry in Meghan Markle razkrila, da ju je predstavila njuna skupna prijateljica. Dolgo časa se je ugibalo, kdo je ta skrivnostna ženitna posredovalka.

Pred enim tednom pa je televizijska mreža E! razkrila njeno identiteto. Gre za Harryjevo dolgoletno prijateljico Violet von Westenholz. Po poročanju virov naj bi njuno prijateljstvo segalo vse v otroške dni.

Uradni začetki ...

Harry naj bi se večkrat potožil svoji prijateljici nad njegovimi neuspešnimi ljubezenskimi zvezami. Meghan je v tem času že bila del londonske družbe in Violet se je zdelo, da je to popolna punca za Harrya (Violet dela kot piarovka za podjetje Ralph Lauren in tako naj bi se domnevno spoznala z Meghan).

Poleti 2016 je parček šel na slepi zmenek, sledil pa je še en zmenek, ki se je tudi končal uspešno, saj sta se zaljubljenca nato odpravila na skupno potovanje v Bocvano.

Hitra zaroka

Novembra 2017 sta oznanila svojo zaroko in v prvem intervjuju je Meghan razkrila, da o Harryu ni vedela veliko, edino vprašanje, ki ga je zastavila Violet je bilo: "Ali je prijazen?". Tudi Harry je v istem intervjuju povedal, da dokler mu ni Violet omenila njenega imena, ni vedel kdo to je in ob njunem prvem zmenku je vedel, da se bo moral za to punco res potruditi.

Parček si bo usodni da izrekel 19. maja na gradu Windsor. Mi že komaj čakamo! ❤

Foto: Profimedia

Preveri še nekaj zelo zanimivh dejstev o prinčevi srčni izbranki.

Priporočamo tudi: Svet je obšel noro zabaven posnetek prikupne Blue Ivy s podelitve Grammy-jev!  ter 

Zunaj nova pesem iz filma 50 Shades Freed – Poslušaj jo!