Melani Mekicar je Sugar Daddy nekoč ponudil 5000€, če bi naredila TOLE (rekla je seveda NE!)

Povedala je tudi vse o tem, kakšna je bila njena reakcija! 🤭

Melani Mekicar je Sugar Daddy nekoč ponudil 5000€, če bi naredila TOLE (rekla je seveda NE!) (foto: Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava) Profimedia/Cosmopolitan splet obdelava
24. 10. 2021

Melani Mekicar je pri svojih enaindvajsetih že zelooo uspešna 'boss bejba", v njeno naročje pa ne dežujejo zgolj poslovne ponudbe, ampak tudi tiste bolj neprimerne.

Lepa radijska in televizijska voditeljica je namreč v podkastu 'Fejmiči' voditeljema Gašperju in Žanu razkrila, da jo velikokrat kontaktirajo raznorazni 'sugar daddyji', ki ji za njeno družbo in seveda tudi kaj drugega želijo zelo dobro plačati.

Melani je tako še povedala, da je v eni izmed teh ponudb njej in njeni prijateljici nek moški iz Ameriki ponudil 5000 €, če bi z njim preživeli cel teden. Lepotička se je ob tem zgolj smejala in v šali dodala, da takšnim pač pošlješ razgaljene fotografije, ki jih najdeš na spletu - saj ne bo vedel, ali so tvoje ali ne. Hahah, Melani, ti si carica!

Ob tem  je seveda tudi potrdila, da takšne ponudbe vedno zavrača, saj se ji zdijo smešne, sploh pa takšnih 'denarnih priložnosti' prav zares ne potrebuje, saj je v svojem delu več kot odlična in jo brez dvoma čaka še izjemnoooo lepa, dolga kariera.

Celoten podkast 'Fejmiči z Melani Mekicar lahko pogledaš ali poslušaš tukaj: 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: KMETIJA: Ambrož končno povedal, ali sta z Nino Radi PAR

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta II zaradi ZDRAVJA odpovedala turnejo (+KAKŠNO je v resnici njeno stanje)