Kako poreden fant je bil Justin Bieber pretekli teden?

Le kaj je pretekli teden Bieber počel s Playboyevim dekletom, Kardashianovo mamo in avstralsko manekenko?

Le kaj Justin Bieber počne z mamo Kardashian? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2014

Po odmevnem incidentu z Orlandom Bloomom, Justin Bieber nikakor ni izgubljal časa z nadaljevanjem svoje zvezdniške senzacionalnosti. V enem samem tednu si je priskrbel nadvse privlačno družbo raznolikih zvezdnic - in poznavalci tračev sedaj le ugibajo, katera je od Bieberja dobila več, kot le druženje ob penini.

Že 31. julija je Bieber bil viden na jahti, zasidrani ob čudoviti Ibizi, v družbi prelepe avstralske manekenke Shanine Shayk.

Na instagramu je celo objavil naslednjo fotografijo in pripisal: "Jaz in lepa @shaninashaik in nikar ne začenjajte z govoricami o zmenkih." Lahko pa si omislimo kakšne druge, govorice, kajne?

Le dan kasneje je bil Bieber ponovno na instagramu. Tokrat se je stiskal ob vodjo matriarhata Kardashian, odlično ohranjeno Kristen Jenner, fotografiji pa pripisal: "@kendalljenner @kyliejenner who's your daddy." (Kdo je tvoj očka.) Čudaško? Seveda! 

2. avgusta so potem Bieberja ujeli, kako prejema poljub Kendall Jenner, hčerke Kristen Jenner. In to potem, ko se je le dan pred tem stiskal z njeno mamo in Kristen spraševal, kdo je njen očka. Opa!

Še zadnji udarec za navijače Orlanda Blooma pa je prišel, ko so Bieberja nato ujeli še, kako se vroče poljublja z božansko Playboyevo lepotico Alysso Acres. Ni kaj, Bieber se ima zelo lepo.