Kako nepričakovano! Kraljeva družina se bo znova povečala, preveri, katera bo RODILA 😍

To pa je novica! Kraljevi otroci bodo dobili novega sorodnika! 😍

Kako nepričakovano! Kraljeva družina se bo znova povečala, preveri, katera bo RODILA 😍 (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2022

Sestra Kate Middleton, vojvodinje Cambridge, Pippa Middleton je noseča. V soboto so jo opazili v Londonu na zvezdniškem koncertu Party at the Palace z opaznim trebuščkom, poroča medij Page Six.

Prejšnji teden se je zgodila filmska ZAROKA in poroka TEH 2 zelo znanih Slovencev (vse, kar vemo)

Pippa se je pridružila svoji sestri in svaku na množičnem koncertu in se tako zabavala skupaj s številnimi člani kraljeve družine, vključno s princem Charlesom, princem Georgeom, princeso Charlotte, princeso Anne in princem Edwardom.

38-letnica se je leta 2017 poročila z bogatašem Jamesom MatthewsomLeto po poroki sta z Matthewsom kupila Bucklebury Farm in safari park v West Berkshireu. Imata dva otroka, Arthurja, ki je star tri leta in Grace, ki je stara eno leto. 

OMG! Hajdi in Anže sta nam zaupala veselo novičko, kmalu prihaja ... 😍

S starejšo sestro naj bi bila zelo blizu

Svetovno slavo je doživela, ko je služila kot družica, ko se je leta 2011 Kate poročila s princem Williamom. Veliko pozornosti je pritegnila njena živahnost in obleka, ki jo je nosila: to je kreiral Alexander McQueen.

Takrat so mediji celo njeno zadnjico primerjali z zadnjico Kim Kardashian. "Moram reči, da (moja zadnjica) - čeprav je uživala bežno slavo - ni primerljiva (s Kardashianovo)," je zapisala Middletonova v kolumni za britanski Spectator

Kaj o tem miliš ti vi?

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia