Ameriške sanje: Kako je Melania spoznala Donalda Trumpa?

45-letna Melania Trump, morda bodoča ameriška prva dama, se je razgovorila o tem, kako je spoznala Donalda Trumpa in kdo je kogap oklical za zmenek. Presenetilo te bo. 

Ameriške sanje: Kako je Melania spoznala Donalda Trumpa? (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2016

Melania Trump, rojena kot Melanija Knavs, pooseblja ameriške sanje. Kot otrok je s svojimi starši v Sevnici živela skromno življenje. Pri 16-ih se je začela ukvarjati z manekenstvom in se deset let pozneje preselila v New York, kjer je kmalu spoznala milijarderja Donalda Trumpa ter se leta 2004 z njim zaročila. Ob zaroki je Donald Trump o njunem razmerju povedal: 

"Nikoli se ne prepirava, ne veva, kaj pomeni beseda prepir ... Zelo sva kompatibilna. Zelo se ujemava."

Leto kasneje so zvonili njuni poročni zvonovi in Melania je leta 2006 dobila tudi ameriško državljanstvo.

Te zanima, kako sta se spoznala?

Piše revija Story:

Prvič sta se spoznala leta 1998 na zabavi v sklopu tedna mode, ko je Melania štela še rosnih 28 let. Kar 24 let starejši in takrat pred kratkim ločeni Donald Trump je na zabavo sicer prišel v spremstvu dame, a to ga ni ustavilo, da bi Melanio prosil za telefonsko številko. "Želel je mojo telefonsko številko, ampak tam je bil na zmenku. Seveda mu je nisem želela dati in sem rekla, naj da on meni svojo. Zanimalo me je, ali mi bo dal poslovno številko, ker sem imela že pripravljen govor, da tega ne mislim sprejeti, a na moje začudenje mi je dal kar vse številke, na katerih je dosegljiv - domačo, številko posesti Mar-a-Lago, vse ..." pove Melania.

Čez nekaj dni ga je res poklicala, ker je po njenih besedah "občutila njegovo neverjetno vitalnost" in bila "povsem omamljena z njegovo energijo".

Na prvi zmenek sta se odpravila v newyorško restavracijo Moomba, kamor so v poznih 90. letih zahajali številni zvezdniki. "Te noči se spomnim, kot da bi se zgodila pred dvema mesecema," še pove Melania.

Donald in Melania Trump

Zaljubljenca sta se poročila leta 2005 in leto dni pozneje dobila sina Barrona, ki ima po očetovi strani še dve polsestri in dva polbrata. Donald jr. (38), Ivanka (34), Eric (32) in Tiffany (22) se menda odlično razumejo z mačeho, ki pravi, da je predvsem njihova prijateljica.

"Odrasli so. Ne vidim se kot njihova mama, sem njihova prijateljica in tu sem, če me potrebujejo," pove Melania, ki pa se z nekdanjima Donaldovima ženama ne videva nikoli, saj sta po njenih besedah "del moževega preteklega življenja". Donald je vsekakor ponosen na svoj podmladek in tudi na to, kako dobro jih je vzgojil. "Pravim jim, nič drog, alkohola in cigaret," pojasni Donald, ki uporablja predvsem konservativne metode pri vzgoji.

Melina je danes oblikovalka nakita in ročnih ur, njeni luksuzni znamki se po vsem svetu odlično prodajata. Donald Trump je v boju za predsednika Združenih držav Amerike. Živita v Trumpovem nebotičniku v New Yorku, in sicer v 66. nadstropju. 

Tekst iz revije Story: Manja Plešnar

Preberi še:

Dve sestavini, ki ju Jennfer Lopez nikoli ne zaužije