Kako bodo božič preživeli slavni?

Si se morda že kdaj vprašala, kaj si hollywoodski zvezdniki, ki imajo lahko vse, kar jim srce poželi, želijo za božič? Ali pa kje in kako praznujejo enega najlepših praznikov v letu?

23. 12. 2007

Verjela ali ne, a o božiču in vsem, kar je povezano z njim, tudi največje svetovne zvezde razmišljajo podobno kot navadni smrtniki …

Charlie Sheen

Dvainštiridesetletni igralec ima božični čas izredno rad, kar je dokazal tudi s tem, ko je že v zacetku decembra svojo hišo v Los Angelesu okrasil z lučkami in drugimi prazničnimi okraski. Vila, ki je že sama po sebi veličastna, je zdaj tako močno osvetljena, da jo lahko vidiš iz letala. Charlie namerava božič preživeti v toplem domačem vzdušju, in sicer s svojo 29-letno zaročenko Brooke Mueller.

Britney Spears

Pevka, ki je imela letos ogromno takšnih in drugacnih težav, se je odlocila, da bo letošnji božič v celoti posvetila svojima sinovoma. Ker je imel njen nekdanji soprog Kevin Federline njuna sinova, enoletnega Jaydena Jamesa in dveletnega Seana Prestona, pri sebi že za dan zahvalnosti, je Britney na sodišcu zahtevala, da sta za božič pri njej, in sodnik je zahtevo odobril. Trdno je odločena, da jima bo pripravila sanjski božič. "Brit za božic načrtuje velikansko zabavo. Otroka bosta dobila vse, kar jima bo padlo na pamet, in še več. Tudi Kevin načrtuje zabavo za božič, a je Britney odločena, da bo njena veliko boljša," je povedala njena dobra prijateljica, ki je še pojasnila, da bi rada Brit ponovno osvojila srci svojih sinov in vsem dokazala, da je vendarle dobra mamica.

Madonna

Lourdes, Rocco in David lahko pozabijo na božična darila in vse čare marketinga, zaradi katerih je za otroke božični čas najlepše obdobje v letu. Njihova slavna mama je namreč že pred dvema letoma 'ukinila' božič in vse aktivnosti, povezane z njim. Za to nenavadno potezo se je odločila, ker je vneta zagovornica kabale, njen soprog Guy Ritchie pa se je prav tako strinjal z idejo, da otroke vzgajata brez božičnih radosti.

"V našem gospodinjstvu smo božič 'ukinili' že pred dvema letoma. Ko smo to storili, smo enako naredili tudi z darili, potem pa smo končno začeli uživati v božiču na pravi način," je pojasnil Guy na premieri božičnega filma Fred Claus v Londonu. Kraljica popa pa je svojo odločitev večkrat pojasnila tudi z izjavami, da ne mara predbožične nakupovalne mrzlice.

Princ William

Petindvajsetletni princ William ima tako rad svojo Kate Middleton, da jo z veseljem razvaja, zato se je že sredi novembra odločil, da ji bo letos podaril prav posebno božično darilo.

"William se želi vrniti na indijski otok Rodrigues, kjer sta bila s Kate v 'prvem delu' njune zveze. Ta otok je eden njegovih najljubših krajev na planetu," je povedal dobro obvešcen vir, ki je blizu slavnemu paru.

Na potovanje pa se bosta zaljubljenca najverjetneje podala takoj po božiču, ki ga bo William preživel s kraljevo družino v Sandringhamu. Kate ne bo z njimi, ampak bo božič proslavila s svojo družino v družinskem domu v Berkshiru.

Claudia Schiffer

Vrhunska nemška manekenka je razkrila svoj pogled na idealen božič in povedala, kakšna darila si želi. Lepotica pravi, da je zanjo razkošje vikend hiška v Cambridgeshiru, kjer namerava v družbi prijateljev preživeti božične praznike. Z njimi bo do poznih nočnih ur uživala ob kartah in slanih prigrizkih.

"Dneve pa bom preživljala tako, da se bom sprehajala in igrala z otroki," pravi Claudia, ki kot svojo največjo strast navaja umetnost, zato ni čudno, da so slike in kipci na vrhu seznama njenih božičnih želja:

"Največ denarja porabim za umetniška dela. Rada imam Edwarda Ruscha, Luciana Freuda, Louise Bourgeois in Andyja Warhola." Claudia še napoveduje, da bo za božič tudi kuhala in da bo poskušala sama pripraviti vsaj del božične pojedine. Na njeni mizi se bo znašel tudi čaj, ki ga naravnost obožuje in ga spije v velikih količinah. Dolgo je živela v Parizu, kjer se je tudi navadila piti čaj.

Nicole Kidman

Avstralski igralki v življenju prav nič ne manjka, zato tudi o darilih ne razmišlja. Tudi za letošnji božič bo imela staro, dobro družinsko srečanje, kar je zanjo najpomembneje.

"Rada bi bila le s svojo družino, z vso svojo družino," pravi Nicole.

Renee Zellweger

Igralka je znana po tem, da – v nasprotju z večino igralcev – rada živi umirjeno družinsko življenje, zato ni čudno, da božič in tudi druge praznike najraje preživlja z družino.

Simpaticna zvezdnica, ki jo je že zajelo božično vzdušje, je povedala: "Letos se še posebej veselim božiča. Imela bom družinsko božično praznovanje."

Vince Vaughn

Glede na to, da je uspešen igralec, ki je hodil z eno najbolj zaželenih žensk na svetu, 'prijateljico' Jennifer Aniston, ima Vince zelo skromne in preproste božične želje: "Vse, kar si želim, je to, da bi bil s svojo družino, ter da bi bil srečen in zdrav."

Vir: Lea