TA REDKA fotka razkriva, kako je danes videti glavna igralka Poletja v školjki Kaja Štiglic

Od filmske uspešnice Poletje v školjki je minilo že 34 let. 🤯  Poglej, kako je 'Milena' videti danes.

TA REDKA fotka razkriva, kako je danes videti glavna igralka Poletja v školjki Kaja Štiglic (foto: facebook.com/Kaja-Štiglic) facebook.com/Kaja-Štiglic
24. 7. 2021

Takrat je postavna Kaja Štiglic navdušila z vlogo Milene v omenjenem filmu, ki se ga hote ali nehote marsikdo spomni predvsem poleti in si morda še zavrti znamenito glasbeno uspešnico z istim naslovom.

Preveri, s čim se ukvarja danes:

Danes Kaja šteje 47 let, kot je videti na njenem družabnem omrežju pa je strast do igre že pred časom opustila. Že vrsto let živi v ZDA, kjer se ukvarja z organizacijo dogodkov, in če gre soditi po njenih fotografijah, se ni kaj dosti spremenila, saj je še vedno zelo mladostna in neverjetno vitalna.

Sicer pa je ta postavna dama plesala že od mladih let, udejstvovanje v umetniškem svetu pa ji je bilo položeno v zibelko - tako njen dedek kot oče sta filmska režiserja.

"S fantom sva se na zabavi močno napila - naslednji dan sem izvedela, kaj se je zgodilo ..." (izpoved Slovenke)

Kaja se je tako zapisala plesu, po srednji šoli se je izobraževala v Londonu na The London Lewis Ballet Company. Pozneje je odšla v Ameriko in tam odprla svoje podjetje za organizacijo dogodkov. Kaja se medijsko ne izpostavlja in svoje zasebno življenje ohranja zase, do česar ima vso pravico. A vseeno je lepo, če se tu pa tam spomnimo na njo in njen doprinost k slovenski popularni kulturi.

Poglej, kako je videti zdaj:

"Že tri leta se na skrivaj dobivam s sinovim najboljšim prijateljem" (izpoved ženske)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Facebook.com/kajastiglic