Kaj smo Slovenci podarili Buraku Özçivitu ob obisku v Sloveniji? TOLE!

No, kaj praviš? Bi mu tudi sama podarila kaj podobnega? ;)

Kaj smo Slovenci podarili Buraku Özçivitu ob obisku v Sloveniji? TOLE! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 5. 2018

Čeprav o prihodu slavnega turškega igralca Buraka Özçivita v Slovenijo ni znanega prav veliko (zanimalo nas je, na primer, v katerem hotelu je lepi igralec preživel noč in kaj vse si je v Sloveniji ogledal), smo pa kljub temu izbrskali informacijo o tem, kaj smo Slovenci Buraku podarili na sprejemu v Celju.

Darilo za Buraka je namreč pripravila čevljarka Lucija Kolar, Celjanom dobro poznana kot Čučka iz čevljarske delavnice Luko design.

Za temnolasega igralca in njegovo izbranko je izdelala unikatne usnjene in ročno izdelane natikače, ki jim je nadela simpatično ime 'klampki'.

To je ustvarjalka, ki je šivala za Buraka:

Tudi Lučka je sicer velika oboževalka serije Moja boš, prav ob gledanju ene od epizod pa je dobila idejo za Burakovo darilo, ki ga je tako rekoč prejel včeraj.

No, Burak naj bi v Slovenijo sicer prepotoval brez svoje soproge Fahriye Evcen, je pa zato s seboj pripeljal več svojih prijateljev in tesnih sodelavcev, s katerimi si bodo zagotovo (poleg mestnih in nakupovalnih središč Celja, Maribora in Ljubljane) ogledali tudi kakšen nočni lokal.

Celoten članek si preberite v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Natalija po zmagi (Zvezde plešejo) z ganljivim zapisom: "Bilo je (pre)lepo. Od tu naprej me čaka nov začetek"

Priporočamo tudi: Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih!