Kaj se v resnici dogaja v razmerju Gigi Hadid in Zayna Malika?

Čeprav oba vpletena tega nikoli nista potrdila, so se ameriški mediji pred kratkim razpisali o tem, da sta se manekenka Gigi Hadid in glasbenik Zayn Malik po komaj šestih mesecih razmerja razšla. Njuni prijatelji in njen oče pa zatrjujejo, da sta še vedno zaljubljena.

Kaj se v resnici dogaja v razmerju Gigi Hadid in Zayna Malika? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 6. 2016

Od konca maja se neustavljivo širijo govorice, da sta 21-letna manekenka Gigi Hadid in 23-letni glasbenik Zayn Malik, ki sta na letošnji prireditvi Met Gala sestavljala sanjski parček, ubrala vsak svojo pot.

Do spora med zvezdnikoma, med katerima naj bi že nekaj časa vladala nesoglasja, je po nekaterih poročanjih prišlo konec aprila, ko sta skupaj praznovala njen rojstni dan.

Po rojstnodnevni zabavi se nekaj časa res nista skupaj pojavljala v javnosti, približno tri tedne po domnevnem sporu pa je Gigi govorice zanikala s fotografijo na Instagramu, na kateri se mečka z Zaynom in ki jo je komentirala z besedami: "Pogrešam te."

malik

Nekdanji član priljubljene fantovske skupine One Direction, ki se je leta 2010 videval z Genevo Lane, nekdanjo članico angleške dekliške skupine Belle Amie, med letoma 2012 in 2015 pa je bil v razmerju s Perrie Edwards iz britanske dekliške skupine Little Mix, je bil v zadnjem času namreč pogosto odsoten, saj je bil na ameriški turneji. In posledično seveda ni imel ravno veliko časa za razmerje.

Seveda pa tudi Gigi prostega časa nima na pretek, saj je zelo zaželena manekenka.

O tem, v kakšni časovni stiski sta, priča tudi informacija, da drug drugega še nista predstavila niti svojima družinama. In prav to naj bi bilo eno od znamenj za to, da njuno razmerje vendarle ni (bilo) tako resno, kot so nekateri morda domnevali.

Gigi

Oče zanikal razpad razmerja

Ustvarjalci spletnega portala TMZ so se zaradi nejasnega statusa njunega razmerja pred kratkim srečali z njenim očetom Mohamedom Hadidom in ga vprašali, ali govorice, da sta se zvezdnika razšla, držijo.

"Ne, nikakor ne. O tem ne vem ničesar. Ravno danes zjutraj sem bil z njo na zajtrku ..." je kot iz topa izstrelil Mohamed, na vprašanje, ali mu je hčerka predstavila svojega slavnega srčnega izbranca, pa je odgovoril:

"Ne, osebno ga ne poznam. Sem pa slišal, da je zelo prijazen."

Zdi se torej, da so govorice o razpadu razmerja iz trte izvite. Ohranjanje razmerja na daljavo je zanju verjetno res težko, a vse kaže, da sta zaljubljenca preskočila tudi to oviro.

Čeprav oba vpletena doslej sploh še nista komentirala govoric, je dovolj zgovorna Gigijina objava na Snapchatu – na posnetku vsa vesela pleše ob zvokih Zaynove pesmi Pillow Talk.

Posnetek lepotice, ki je, mimogrede, nastopila tudi v videospotu za to pesem, je nastal na zabavi kozmetičnega podjetja Maybelline, in sicer 3. junija.

S tem je Gigi, ki je med letoma 2013 in 2015 ljubila avstralskega glasbenika, plesalca in igralca Codyja Simpsona, nato pa se je nekaj časa videvala s pevcem in igralcem Joejem Jonasom, torej dokončno pometla z govoricami, da je njune ljubezenske zgodbe konec.

Preveč različna

Oglasil pa se je tudi prijatelj obeh zvezdnikov, ki je povedal nekoliko drugačno zgodbo kot Gigijin oče.

Gigi

Namignil je namreč, da je njuno razmerje včasih res nekoliko turbulentno, a hitro dodal, da je trenutno vse v najlepšem redu.

"Res sta se razšla, a sta se skoraj takoj spet pobotala," je vir, ki je želel ostati anonimen, povedal za ameriški tednik Us Weekly, v isti sapi pa je opozoril, da se lahko njuno razmerje že v eni uri povsem spremeni.

Vse skupaj je pojasnil z besedami, da sta pač še mlada, neki drugi vir pa je šel še korak dlje in zatrdil, da pozna natančne razloge za težave v njunem očitno precej nemirnem razmerju:

"On bi rad 'visel' doma, ona pa ima rada soj reflektorjev. Ona ljubi pozornost, on pa jo sovraži."

Skratka, po njegovih besedah je Zayn introvertiran, Gigi pa ekstrovertirana, zato naj bi vsi, ki ju dobro poznajo, že takoj dobro vedeli, da se bodo v razmerju prej ali slej pojavile težave. Bila naj bi namreč preprosto preveč različna.

Preberi še: Koga ljubi teniška zvezdnica Marija Šarapova ali pa poglej majčko, s katero je Kendall Jenner razkrila prav vse!