Kaj se po infarktu dogaja z Otom Pestnerjem? TAKŠNO je danes v resnici njegovo stanje

Informacije iz prve roke razkrivajo, kaj se danes v resnici dogaja z enim najbolj priljubljenih glasbenikov pri nas.

Kaj se po infarktu dogaja z Otom Pestnerjem? TAKŠNO je danes v resnici njegovo stanje (foto: Tjaša Oman) Tjaša Oman
19. 9. 2022

11. junija so slovenski mediji prestrašeno poročali o tem, da je Oto Pestner med nastopom v Rogaški Slatini doživel srčni infarkt. Njegovo stanje je bilo tedaj resno, kot so poročali mediji, so mu življenje rešili poslušalci oz. zdravstveni delavci, ki so bili med publiko in uporabili defibrilator, ki je bil v dvorani.

No, Oto se je že konec meseca junija pojavil v javnost in vsem zaskrbljenim oboževalcem sporočil, da se ne bo tako hitro predal, zdaj pa je kar sam povedal, kako se počuti. 

 "V kratkem bom imel prvo kontrolo po vsem tem, kar se je zgodilo. Do zdaj ni bilo nič kaj tako drastičnega, seveda pa se je treba paziti. Zdaj vam lahko potrdim, da se počutim 90 odstotno normalno," so zapisali na portalu njena.si. 

Ali bo še nastopal?

Novinarki omenjene medijske hiše je na vprašanje, ali s bo zaradi tega zdravstvenega stanja umaknil z odrov odgovoril tole: "O glasbeni upokojitvi ne razmišljam čisto nič, ker sem uradno že upokojenec. (smeh) Drugače pa ne, nastopal bom, dokler bom lahko. Drugo leto me čaka veliko dela, proslavljal bom 55 let odra, skupaj s svojimi kolegi tudi 55 let skupine New Swing Quartet. Lahko rečem samo, da pripravljam nekaj posebnega."

In mi se njegovih prihodnjih uspehov že močno veselimo.

Razkrivamo, KDO je Slovenka, ki Pahorja spremlja na pogreb kraljice Elizabete II

Fotografije: Tjaša Oman, FB Borit Pahor