Kaj se dogaja z ljubezenskim življenjem Monice Bellucci?

Potem ko je v medije prišla vest o tem, da se po 14 letih zakona ločujeta Monica Bellucci in Vincent Cassell, vedno znova na plan curljajo novice o njunem zakonu, ki je bil vse prej kot konvencionalen ... A pricurljalo je tudi to, da naj se ne bi ločevala.

Monica Bellucci  (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2013

Sprva je šlo le za ugibanja, pozneje pa se je izkazalo, da je res razpadel še en zvezdniški par.

Igralka sama je potrdila, da sta se z Vincentom sporazumno razšla, v italijanskih medijih pa pišejo, da sta tako in tako že nekaj let živela ločeno. Monica je veliko časa preživljala v Parizu in Rimu, Vincent pa je bil zadnje čase večinoma v Braziliji. Sicer pa je igralka tiste vrste ženska, ki ne dela drame. V svojem zadnjem filmu je utelesila žensko, ki se v življenju spopada z različnimi tegobami.

"Super je bilo videti, kako se moje telo spreminja ..." pravi Monica in dodaja, da sama nima nobenih težav s tem, da počasi postaja vse starejša. "Tudi moji hčerki v meni vidita le svojo mamo. No, včasih me pohvalita, da sem lepa, a jima pravim, da sta oni najlepši punčki na svetu."

Enako meni tudi Vincent Cassell, pa čeprav je v nekem intervjuju spomladi dejal, da sta z Monico povsem različni 'živali'. In tu naj bi bil ključ uspeha njunega življenja v dvoje. Tudi kar zadeva kariero, se Vincent velikokrat posvetuje z Monico.

"Moja žena prihaja iz malega italijanskega mesta Città di Castello. Že kmalu je odšla od doma v iskanju kariere v tujini. Živela sva v Parizu, Rimu, Londonu ... In zakaj ne bi torej tudi v Braziliji," je dejal igralec, še preden so prišle novice, da se par razhaja. A še preden bi se lahko dobro razpisali o tem, da sta šla res narazen, so v medije prišle fotografije, ki kažejo prav nasprotno. Par so ujeli na romantičnem sprehodu po Parizu.

Ali gre le za prijateljsko pohajkovanje ali pa sta Monica in Vincent spet skupaj, bomo še videli. Dejstvo pa je, da je igralec še pred kratkim v intervjujih govoril, kot da je vse v najlepšem redu, tako da je res vprašanje, koliko je novica, da je Monica imela afero z azerbajdžanskim poslovnežem, resnična.

Par je z otrokoma veliko časa preživel v Braziliji. In zakaj prav tam? "Zato, ker se tam odlično počutim. Brazilci so res enkratni ljudje, in kadar smo tam, sta hčerki zelo veseli, ker lahko hodita v njihove šole," pravi Vincent in opisuje, kako poteka njihovo življenje, ko so tam.

"Med tednom vozim deklici v šolo oziroma vrtec. Ob nedeljah hodim na tečaj sambe. Poleg tega delam pri kar nekaj projektih. Delam na primer scenarij za film, ki ga nameravam posneti prihodnje leto. Poleg tega razmišljam, da bi odprl restavracijo," dodaja Vincent, ki se v Brazilijo vrača že 25 let.

Očitno se v Braziliji vsa družina odlično počuti, saj starejša punčka že tekoče govori portugalsko. "Sem kar malce ljubosumen, če sem iskren," pravi Vincent, ki je, ko je prvič prišel v Brazilijo, takoj vedel, da bo nekoč tam živel. In počasi se mu to uresničuje.

Ni imela nič proti varanju

Že pred nekaj leti je Monica Bellucci izjavila, da nima nič proti, če jo mož prevara, kadar nje dolgo ni. "Veliko več kot fizična zvestoba mi pomeni medsebojno spoštovanje," pravi Monica, "strast lahko čutite do vsakega, tudi najbolj groznega moškega." Dodaja, da strast nima nobene zveze z globoko zvezo. V taki zvezi namreč obstaja strast, še pomembneje pa je, da obstajata zaupanje ter spoštovanje. In pa spoznanje, da vam bo tak moški vedno v oporo.

Monicina razmišljanja so zelo stvarna in na odnos z Vincentom ima očitno svoj pogled. "Neumno bi bilo od njega zahtevati, naj mi bo zvest, če me recimo dva meseca ni ob njem. Človek ne more zahtevati nečesa takega in potem spraševati, kaj je počel v tem času in s kom se je videval. Bolj pomembno je, da je takrat, ko sva skupaj, res samo z menoj," razlaga lepa igralka.

Sandra Bratuša za revijo Story