Justina Bieberja izžvižgali na odru

V Las Vegasu so podelili glasbene nagrade billboard. Na odru so se zvrstili številni glasbeniki, ki so pričarali zabaven večer. Poglej si, kdo so bili zmagovalci.

20. 5. 2013

Taylor Swift je prejela najbolj prestižno nagrado večera, za izvajalko leta. Ob tem se je zahvalila svojim oboževalcem in nekoliko hudomušno dejala, da ima s svojimi oboževalci najdaljšo in najboljše razmerje.

Madonna je na oder, tako kot je zanjo značilno, prišla v drzni opravi in v spremstvu will.i.ama, prevzela pa je nagrado za za najboljšo koncertno izvajalko.  ''Kot pevka potrebujem oboževalce. Hvala, da me podpirate zadnja tri desetletja,'' je dejala.

Nicki Minaj, ki po eni sezoni zapušča sodniški stolček na Ameriškem idolu je prejela nagrado za najboljšo reperko, David Guetta je po mnenju oboževalcev najboljši izvajalec elektronske glasbe, za najuspešnejši album pa je nagrada romala v roke Taylor Swift. Za najboljo digitalno pesem so nagradili Carly Rae Jepsen, ki je v tej kategoriji zmagala s pesmijo Call Me Maybe.

Posebno nagrado je zaradi svoje uspešne kariere in prispevka glasbeni industriji prejel Prince, ki je ob koncu prireditve zapel venček svojih uspešnic.

Verjetno se bo tega večera še najbolj spominjal Justin Bieber, ki so ga nekateri med prejemanjem nagrade za najboljšega moškega izvajalca leta in za ''inovativnost in iznajdljivost v glasbi'', grdo izzvižgali. Justina je reakcija publike očitno prizadela. ''Star sem 19 let. Mislim, da mi gre kar dobro od rok. Vse se mora vrteti okrog glasbe. Ne gre za kakšen trik, sem umetnik, ki ga morajo jemati resno. Vsi neumneži pa naj bodo tiho'', je pogumno dejal Bieber.

Na odru so se zvrstili tudi številni nastopajoči. Nastopili so Bruno Mars, Jennifer Lopez in Pitbull, ki je pozneje nastopil tudi s Christino Aguilero, Nicki Minaj in Lil Wayne, Selena Gomez, Justin Bieber, Chris Brown, Taylor Swift ...