Justin Timberlake: Nikoli ni imel normalnega otroštva

Justin Timberlake je v zanimivem intervjuju, ki ga je dal za revijo The Hollywood Reporter, med drugim spregovoril o vplivu, ki ga je imela nanj zgodnja slava, in o tem, ali bi si želel, da se njegov sinček poda po njegovih stopinjah.

Justin Timberlake je 
sicer star komaj 36 
let, a se zdi, da je na 
sceni že celo večnost. (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2017

Ameriški glasbenik, glasbeni producent in igralec Justin Timberlake je zaslovel že kot otrok, in sicer v televizijskem šovu The Mickey Mouse Club, v katerem sta mu družbo delali Christina Aguilera in Britney Spears

Kmalu zatem, pri komaj 14 letih, je postal član fantovske skupine NSYNC (glej spodnjo fotografijo!), s katero je zaslovel po vsem svetu.

Justin Timberlake

Pravzaprav imamo občutek, da je Justin na sceni že celo večnost. Tako rekoč že od nekdaj. In to kljub temu da je mož igralke Jessice Biel pred kratkim dopolnil komaj 36 let! Da mu je ta zgodnja slava v kosti nagnala velik strah, je razkril v iskrenem intervjuju, ki ga je dal za revijo The Hollywood Reporter.

Justin Timberlake

Ni imel normalnega otroštva

Justin v povezavi z zgodnjo slavo ni govoril le o strahu, ampak celo o travmi! Da bi si lažje predstavljali, kaj je doživljal, pa je opisal dogodek, ki ga ne bo nikoli pozabil.

“Star sem bil 15 ali 16 let. Imeli smo koncert na festivalu na ogromnem polju v Nemčiji. Ko smo se po koncertu z avtobusom odpeljali po prašni poti, sem pogledal nazaj in videl vsa tista mlada in dovzetna dekleta, ki so tekla za nami,” je dejal Justin.

Justin Timberlake

Ravno zaradi trenutka, ki ga je opisal, je pozneje namreč spoznal, da pravzaprav nikoli ni imel normalnega otroštva. To spoznanje je zanj postalo še toliko pomembnejše, ko je postal oče.

Na vprašanje, ali bi se iskreno veselil, če bi se njegov 22-mesečni sinček Silas Randall nekega dne podal po njegovih stopinjah, ne more – kot je poudaril – odgovoriti z gotovostjo.

“Ali bi jaz to hotel? Veste, na to vprašanje ne morem odgovoriti niti sebi. Če bi si moj sin to res dovolj močno želel, pa bi ga lahko marsikaj naučil o tem, česa ne sme početi.”

O svojih napakah sicer ni hotel podrobneje razpredati, kljub temu pa se je med vrsticami dalo razbrati, da jih je storil kar nekaj. Odkar se mu je rodil sinček, čedalje pogosteje brska po spominih na svoje otroštvo in razmišlja o tem, kako je, ko je bil star deset let, njegovo otroštvo nenadoma krenilo v neobičajno smer.

Justin Timberlake

In ravno zato ni povsem prepričan, ali bi si želel, da njegov sinček ubere podobno pot.

“Skozi življenje greš z lastnimi travmami, velikimi in majhnimi, in si misliš: 'Saj ni tako slabo, za veliko stvari sem lahko hvaležen, moji starši so vse naredili po svojih najboljših močeh.' Potem pa imaš svojega otroka, nenadoma se odprejo vse vodne zapornice in takrat pomisliš: 'Ne, ne, ne! Ta travma iz otroštva me je res povsem uničila!'”

Timberlake

Kot v šovu ...

“Videti, kako (Silas Randall) poskakuje na mojo pesem Can't Stop the Feeling! in se iz nje uči svoje prve besede, je najboljši občutek na svetu!” je dejal ponosni očka in dodal, da ga je očetovstvo v številnih pogledih precej spremenilo.

Je pa v isti sapi priznal, da ga je dojenček sprva, kot novopečenega očka, navdajal s strahom: “Na začetku me je povsem izčrpal. Prvih osem mesecev je bilo še najbolj podobnih tistim starim televizijskim šovom, v katerih so lovili ravnotežje s krožniki na palicah. S to razliko, da otroci umrejo, če jih spustiš.”

Justin Timberlake

Oglej si VIDEO: Angelina Jolie je prvič javno spregovorila o težki ločitvi od Brada Pitta

Preberi še članek: 10 čudovitih filmov, ki si jih mora vsaka ženska ogledati popolnoma sama

Priporočamo tudi: United Colors of Benetton z novo kratko majico, barvano z mineralnimi barvami