Justin in Jessica: težave v raju

Delovala sta tako usklajen par, zaljubljena, ljubeča in vsi so samo še čakali na sklepno dejanje. Zaroko in poroko. Potem pa je udarilo kot strela z jasnega ...

30. 10. 2009

Justin Timberlake in njegova Jessica Biel se prepirata.

In kot ponavadi - vzrok je druga ženska. Tokrat gre za mlado pevko Rihanno, ki naj bi poslovno sodelovala z Justinom. In kot kaže, tudi zasebno …

Govori se!

Govorice so se pojavile 20. septembra, ko je bila noč glasbenih nagrad emi, kjer je Justin osvojil eno od nagrad, a jo očitno ni proslavil z Jessico, temveč mu je pri zabavanju pomagala mlada in prelestna Rihanna. Čeprav so se tisti večer dogajale čudne reči.

Justin se je namreč bolj posvečal lepi igralki Olivii Wild. A to je bila očitno samo krinka, saj so prav vsi do zadnjega opazili, da ima kljub vsemu oči samo za Rihanno. Situacija je bila zelo nelagodna za vse tiste, ki poznajo tudi uradno Justinovo dekle Jessico Biel. A zadeva se je začela še nekoliko prej, in sicer 13. septembra na podelitvi glasbenih nagrad MTV, kjer Jessice tudi ni bilo. Justin in Rihanna sta ves čas prebila skupaj in se tudi pozneje zabavala v nočnem klubu. Mlada lepotička pa je pevcu ves čas veselo sedela na kolenih. Čeprav sta bila v VIP-prostoru, so bile vse oči uprte v njiju. Pozneje sta klub sicer zapustila ločeno, a s tem nista prelisičila nikogar. Zalotili so ju, ko sta se čez nekaj časa dobila v hotelu Rivington, kjer je Rihanna tudi prenočila.

Le prehodne težave?

Justin Timberlake sicer ni bil tako hladnokrven glede celotne zadeve, saj se je dobro zavedal, da se bodo fotografije pojavile po vseh časopisih in bo potem zelo težko razložil svoji Jessici, kaj je počel z mlado in lepo Rihanno.

Od teh neljubih dogodkov para niso več videli skupaj, čeprav uradnega sporočila, da bi se razšla, še nihče ni objavil. Prijatelji upajo, da so to res samo prehodne težave v raju.

Babica spregovorila

Justin ni pripravljen na poroko

Spregovorila je babica Justina Timberlaka, ki je izjavila, da njen vnuk pač še ni pripravljen na resno zvezo.

“Jessica se je želela poročiti, a Justin še ni pripravljen na ta korak. Preveč je zaposlen s pisanjem glasbe. Kar se družine tiče, je pač tako, dekleta pridejo in gredo. Se bo že nekoč ustalil, ko bo našel pravo. Mogoče bo to Jessica, mogoče pa ne.”

Vir: Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri