Justin Bieber z novo odločitvijo (spet) močno razburil oboževalce!

Marca je Justin Bieber naznanil, da se na aktualni svetovni turneji Purpose pred koncerti ne bo več družil s svojimi oboževalci.

Justin Bieber z novo odločitvijo (spet) močno razburil oboževalce! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2016

Njegovi goreči privrženci so se morali torej najprej sprijazniti s tem, da je njihov idol ukinil navado, ki ji v Ameriki pravijo Meet & Greet, zdaj pa so doživeli nov šok – v prihodnje se bodo morali odpovedati tudi selfijem z njim.

Menda je pred kratkim prišlo do neljubega pripetljaja, ki je poskrbel za to, da je ljubljenec dekliških src ukrepal tako, kot pač je.

"Če me kje vidite, naj vam bo jasno, da se ne bom fotografiral z vami. Prišli smo do točke, da me ljudje niti pozdravijo ne več in me sploh ne zaznavajo kot človeško bitje.

Počutim se kot žival v živalskem vrtu, želim pa si ohraniti duševno zdravje. Jasno mi je, da bom s tem razočaral veliko ljudi, a nikomur ne dolgujem fotografije.

Vsem tistim ljudem, ki odgovarjajo z besedami 'saj sem vendar kupil tvoj album', pa sporočam: Dobili ste to, kar ste plačali, torej album. Nikjer v drobnem tisku ne piše, da boste vsakič, ko me boste videli, dobili tudi fotografijo," se glasi Justinovo sporočilo na Instagramu, namenjeno njegovim gorečim oboževalcem oziroma predvsem oboževalkam, ki si pravijo Beliebers.

In kaj se je pravzaprav zgodilo?

Po poročanju ameriških medijev je do neljubega dogodka, zaradi katerega je zvezdnik ukrepal s takšno odločitvijo, prišlo minuli torek popoldne, ko je Justin v Bostonu s prijateljem igral biljard.

Člani neke družine, ki so se v istem času znašli na istem mestu, so dajali vtis, da iščejo stranišče, potem pa so se 'pritihotapili' do njega in se hoteli na vsak način fotografirati z njim. Ob tem so večkrat pripomnili, da jim dolguje selfi, ker so kupili že vse njegove albume.

Justinovi oboževalci po eni strani kažejo razumevanje za njegovo odločitev, po drugi strani pa ne primanjkuje kritik na njegov račun.

Eden od njih se je na njegovo najavo, da se v prihodnje ne bo več fotografiral s svojimi privrženci, od-zval z besedami, naj ne bo takšna 'rit' in naj ne zavzema takšnih stališč, saj so ne nazadnje prav oboževalci glavni razlog za njegov uspeh.

Dodal je še, da zna biti prav gotovo včasih zoprno, če te na vsakem koraku obletavajo nadležni oboževalci, s katerimi se moraš fotografirati, da pa se je Justin ne nazadnje odločil proti 'normalnemu' življenju.

Prav ta komentar je glasbenika spodbudil k temu, da je še dodatno obrazložil svojo odločitev in med drugim pristavil, da je težava tudi v tem, da ima v današnjih časih prav vsak pri roki kamero.

"Če to, da postavljaš meje, pomeni, da si rit, potem sem jaz največja rit vseh časov, a mislim, da je to pametno in da je to edina pot zame, če hočem preživeti," je napisal in poudaril, da hoče uživati v življenju in da noče biti suženj, ki izpolnjuje zahteve, ki mu jih postavljajo drugi.

Justin

Dodal je, da sicer izredno rad osrečuje druge ljudi, da pa bi prav vsak, ki bi se znašel v njegovem položaju, razumel, kako utrujajoče je lahko vse skupaj. Svoje sporočilo, ki je razočaralo oziroma razžalostilo številne oboževalce, je zaključil z besedami:

"Še naprej bom sprejemal odločitve, ki bodo primerne za moj razvoj, in nikomur ne bo uspelo doseči, da bi se zaradi tega slabo počutil."

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri