Tri ljubice Justina Bieberja naj bi proti pevcu kovale zaroto!

Kar tri (domnevne) ljubice, s katerimi naj bi se Justin Bieber v zadnjem času zabaval med rjuhami, so pred kratkim videli skupaj v Los Angelesu. Se priljubljenemu kanadskemu glasbeniku na ljubezenskem področju morda obetajo težave?

Tri ljubice Justina Bieberja naj bi proti pevcu kovale zaroto! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 1. 2016

Justin Bieber je v zadnjem letu ali dveh rahlo spremenil svoj imidž in se iz golobradega ljubljenca najstnic prelevil v šarmantnega ženskarja, zato ni čudno, da mu mediji poleg najrazličnejših kratkotrajnih aferic pripisujejo tudi nekaj razmerij z zvezdami in zvezdicami.

Justin

In prav zaradi teh razmerij bi se lahko 21-letni kanadski glasbenik že v kratkem znašel v težavah.

Dve njegovi (domnevni) nekdanji ljubici sta se v Los Angelesu namreč sestali z njegovo aktualno srčno izbranko, 19-letnim model Hailey Baldwin, hčerko igralca Stephena Baldwina in nečakinjo bolj znanega hollywoodskega zvezdnika Aleca Baldwina.

Hailey

O neobičajnem dekliškem večeru se je razpisal ameriški dnevnik New York Post.

Zgovorni očividci so novinarjem omenjenega časnika poročali, da je Hailey za isto mizo sedela s 36-letno resničnostno zvezdnico Kourtney Kardashian in njeno polsestro, 20-letno manekenko Kendall Jenner.

Jenner

Dekleta so se dobila v restavraciji The Nice Guy, ki naj bi jo Justin pred tem večkrat obiskal s Kourtney.

Če gre verjeti pripovedi enega od očividcev, pa ni šlo za ravno sproščen dekliški večer, po njegovem so dekleta dajala občutek, da kujejo nekakšno zaroto.

"Prišle so skupaj, po dobri uri pa so skupaj tudi odšle," je dejal in dodal: "Vse so sedele za isto mizo, le Kourtney pa je pila koktajle."

Ob tem velja spomniti, da Justin na Twitterju že nekaj tednov redno objavlja fotografije s svojim novim dekletom Hailey, še pred kratkim pa je bila njegova najljubša partnerica za fotografiranje Kourtney.

Prav to mamo treh otrok naj bi še pred nekaj tedni videli, ko je v zgodnjih jutranjih urah zapuščala njegovo hotelsko sobo.

k

Če k temu dodamo še to, da se je zvezdnik med rjuhami menda zabaval tudi s Kendall, ki je ob koncu leta 2014 afero po dolgotrajnih govoricah sicer zanikala, dobimo res eksplozivno mešanico, ki utegne biti za Justina še kako nevarna ...

Justin

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Nadiya Bychkova: "Res sem noseča!" ali pa poglej, kako se je v zadnjih letih spremenila modna fotografija!