Kdo je dekle, ki je osvojilo srce Justina Bieberja?

Romanca, o kateri je v zadnjih dneh govoril ves svet, je brez dvoma tista, ki je povezana z najstniškim idolom Justinom Bieberjem

Kdo je dekle, ki je osvojilo srce Justina Bieberja? (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2016

Po tem, ko se je javnost spraševala, ali so govorice o ljubezenskih iskricah s Kourtney Kardashian resnične, je Justin družabna omrežja namreč oskrbel z vročimi fotografijami z družinskega dopustovanja na St. Bartsu, prav te pa so nam ponudile odgovor, ali je Justin še vedno samski ali ne.

Justin

Nova izbranka 21-letnega Justina naj bi bila 22-letna manekenka Hailey Baldwin, s katero se poznata že iz otroštva.

Njuno prijateljevanje sicer ni vzbujalo prevelike pozornosti, je pa v medijih završalo po tem, ko je na svojem družabnem omrežju delil fotografijo, na kateri se poljublja s svetlolasim dekletom.

Justin

Čeprav slika ni bila podpisana, so vsi s prstom pokazali na manekenko Hailey, saj prav ona te dni z Justinom, njegovim očetom, bratom in dvema sestrama preživlja sanjske počitnice na St. Bartsu, na katerih sta si poleg vožnje z jahto privoščila tudi romantično večerjo v dvoje, Justin pa je Hailey zapel in zaigral na plaži.

Po poročanju tujih medijev pa naj to še ne bi pomenilo konec upanja za njegove oboževalke, saj naj bi med Justinom in Hailey veljal dogovor, da med njima ni 'nič resnega'.

Justin

Vir blizu Justina je enemu od ameriških časopisov namreč zaupal, da je Justin izredno odkrit s Hailey, velikokrat ji pove, da jo ima rad, pred njo pa ni skrival niti, da ji morda ne bo zagotovil takšne zvestobe, kot bi jo pričakovala.

Obljubil naj bi ji, da se bo potrudil biti kar se da zvest, da pa bo verjetno kdaj podlegel kakšni skušnjavi.

Dvaindvajsetletnica naj bi se s tem strinjala, in čeprav je poljub na fotografiji videti precej strasten, je po poročanju tujih medijev Justinu bolj kot resna zveza pri srcu 'prijateljevanje z ugodnostmi', zato naj bi v zvezi s Hailey šlo za nekakšen kompromis med njegovimi željami in njenimi pričakovanji.

Napisala: Kaja Milanič (za Story)

Preberi še: Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta spet skupaj! ali intervju: Klemen Janežič: Če si pustim, da se zaljubim, se zaljubim do konca!