Justin Bieber dekleta menjava kot spodnjice

Od januarja 2013, ko je razpadlo njegovo razmerje s Seleno Gomez, so kanadskega glasbenika Justina Bieberja povezovali s številnimi dekleti. Pa poglejmo, katere lepotice so mu oziroma naj bi mu grele posteljo ...

Justin Bieber dekleta menjava kot spodnjice (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2015

Vse do pred kratkim, ko je po dolgem premoru objavil pesem What Do You Mean?, je 21-letni kanadski glasbenik Justin Bieber medije bolj kot z glasbo polnil s škandaloznim vedenjem in številnimi dekleti, ki so mu delala družbo.

Znano je, da je bila njegova največja ljubezen 23-letna ameriška igralka, pevka in modna oblikovalka Selena Gomez, a njuno dveletno turbulentno razmerje je januarja 2013 razpadlo.

Selena

Vse od takrat je Justin uradno samski, čeprav so ga predstavniki sedme sile povezovali s številnimi lepoticami. In kdo so te srečnice?

Kmalu po koncu razmerja s Seleno je Justin začel čedalje več časa preživljati v družbi 18-letne manekenke Hailey Baldwin.

Baldwin

Njegovi prijatelji so razkrili, da jo ima za seksi, kul in zabavno, najbolj všeč pri njej pa mu je bilo to, da se ni obremenjevala z njegovo slavo, ki je menda sploh ni zanimala.

Hailey in Justin ljubezenskega razmerja nikoli nista potrdila in še danes zatrjujeta, da sta le dobra prijatelja.

Nekaj časa se je šušljalo, da je težavni glasbenik v razmerju s čedalje uspešnejšo manekenko in resničnostno zvezdnico Kendall Jenner.

Jenner

Govorice o tem so se razplamtele, ko je Justin na Instagramu objavil precej intimno fotografijo s to 19-letno članico razvpitega resničnostnega klana Kardashian.

Čeprav razmerja nikoli nista potrdila, sta bila po besedah skupnih prijateljev nekaj časa menda res skupaj. Če gre verjeti govoricam, pa se je njuna ljubezenska zgodba končala zaradi prijateljstva med Kendall in njegovim nekdanjim dekletom Seleno.

Junija 2013 so zvezdnika zasačili v družbi Jordan Ozuna. Paparaci so ju zasačili v čakalnici na poligonu, kjer sta si čakanje na skok s padalom krajšala s poljubljanjem. Tako hitro, kot se je ljubezen med njima rodila, pa je tudi umrla.

Jordan

Brazilka Tati Neves je javnosti postala znana novembra 2013, ko je na Instagramu objavila fotografijo zaspanega Justina. To seveda ne bi bilo nič posebnega, če ne bi pozneje trdila, da je seksala z njim in da je zvezdnik njen ljubimec.

Tati

Za manekenko Chantel Jeffries smo izvedeli januarja lani, ko so možje postave Justinu odvzeli prostost zaradi vožnje pod vplivom opiatov, Chantel pa je bila takrat z njim v avtu. Ni bilo malo tistih, ki se jim je ob pogledu na njene fotografije zazdelo, da je podobna resničnostni zvezdnici Kim Kardashian.

Chantel

Chantel je menda dekle, željno slave, zato na zmenke hodi le s slavnimi fanti. Po vsem tem verjetno ni treba posebno poudarjati, da je medijska poročanja o njenem razmerju z Justinom niso prav nič motila.

O Justinovem razmerju s Katherine Gazda se je veliko pisalo in govorilo na začetku letošnjega leta. Privlačno pevko je glasbeniku menda predstavil raper R. Kelly. Njuno razmerje naj bi bilo zelo resno, nekateri viri so celo zatrjevali, da resno načrtujeta otroke.

Avgusta se je pojavila informacija, da je Justinovo srce osvojila pet let starejša Xenia Deli, nekdanji Victorijin angelček in Playboyev model, ki se je kot model za bikinije predstavila tudi v sloviti reviji Sports Illustrated.

Deli

Domnevni parček so zalotili v nekem dobro obiskanem losangeleškem baru, kjer se po pričevanjih očividcev sploh ni trudil skriti. Nasprotno, Justin se je s svojo lepo spremljevalko takoj usedel za klavir sredi bara in dokazal svoj glasbeni talent.

Neki očividec je celo posnel kratek video, ki dokazuje, da sta domnevna zaljubljenca sumljivo tesno skupaj sedela za klavirjem. Justin in Xenia naj bi se spoznala, ko je lepotica nastopila v videospotu za njegov omenjeni singel What Do You Mean?.

Oglej si videospot:

Tudi to razmerje naj bi bilo precej resno in obetavno, kar je Justin menda dokazal s tem, da je Xenio predstavil prijateljem.

Kmalu po medijskih poročanjih pa je gostoval v pogovornem šovu Ellen DeGeneres in zatrdil, da ni v razmerju s Xenio: "Trenutno nisem razpoložen za to. Nisem pripravljen na zvezo."

Dvajsetletna vizažistka in blogerka Jayde Pierce je zadnja v nizu deklet, s katerimi se Justin sumljivo veliko druži.

Justin

Pred kratkim so ju fotografirali na dopustu na otoku Bora Bora in medije so preplavile fotografije, na katerih je zvezdnik celo gol. Sicer nobeden od njiju ni potrdil romance, a, sodeč po omenjenih fotografijah, se zdi, da sta si zelo blizu.

Preberi še: Kako ljubiti prav? Tako ... ali pa si oglej s kakšnim plaščem boš najbolj modna to jesen! Priporočamo tudi: Izpoved moškega: "Tudi moški smo romantične duše"