Na dan prišla ultimativna skrivnost igralke iz serije Midve z mamo

Junakinja serije Midve z mamo je postala mamica, a najbolj zanimivo je pravzaprav to, da je rodila že lansko jesen! Kako ji je kljub zvezdniškemu statusu uspelo obdržati tako veliko skrivnost in kdo je to ultimativno skrivnost razkril? Beri dalje ... 

Na dan prišla ultimativna skrivnost igralke iz serije Midve z mamo (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2016

Usoda je hotela, da smo kmalu po koncu snemanj novih nadaljevanj nekoč izredno priljubljene serije Midve z mamo, izvedeli veselo novico. Ena od glavnih junakinj te serije, 34-letna Alexis Bledel, ki upodablja Rory Gilmore, je namreč prvič postala mamica!

To je razkril njen soigralec Scott Patterson, ki v seriji igra Luka Danesa. "Kot ženska se je resnično razcvetela," je v pogovoru za žensko revijo Glamour dejal šarmantni 57-letni igralec in dodal:

"To se je zgodilo zdaj, ko je ponosna novopečena mamica, ko je poročena in srečna." Scott je obenem izdal tudi spol njenega otročka:

Alex

"Izmenjavava si izkušnje, saj je moj sin približno leto in pol starejši od njenega sinčka. Kažem ji fotografije in videoposnetke, da vidi, kaj jo čaka."

Potem ko so v javnosti zaokrožile izjave, ki jih je dal Scott v omenjenem intervjuju, je predstavnik Alexis in njenega moža, 37-letnega igralca Vincenta Kartheiserja (na fotografiji spodaj), ki je najbolj znan po vlogi Peta Campbella v seriji Oglaševalci, potrdil, da sta igralca postala starša.

To pa se ni zgodilo pred kratkim – njun sinček je luč sveta ugledal že lansko jesen!

Alexis

Nosečnost nikoli ni bila potrjena

Ja, Alexis in Vincent se pač na vso moč trudita, da bi svoje zasebno življenje ohranjala čim dlje od radovedne javnosti, zato nikoli nista uradno potrdila niti Alexisine nosečnosti. Da sta v veselem pričakovanju svojega prvega otročka, smo tako izvedeli zahvaljujoč dobro obveščenemu viru, ki je novembra lani za spletno strani Celebuzz dejal:

"Noseča je, a nočeta, da bi za to izvedelo veliko ljudi. Za naraščaj vedo le najožji prijatelji in sorodniki."

Alexis

Kljub blaženemu stanju pa se je Alexis odločila, da bo sodelovala pri vrnitvi že kar kultne serije Midve z mamo na male zaslone, da bo torej snemala nova nadaljevanja.

Alex

Snemanja so končali pred približno dvema tednoma, tik preden je padla zadnja klapa, pa se je Alexis na prizorišču snemanja vsa žareča pojavila s soigralcem Danom Bucatinskym, nekdanjim junakom serije Škandal, ki je njuno skupno fotografijo objavil na Twitterju.

Mimogrede, Alexis in Vincent sta se spoznala leta 2012, in sicer na snemanju serije Oglaševalci, marca 2013 sta se zaročila, junija 2014 pa sta si v Kaliforniji dahnila usodni da.

Alex

Verjetno ni treba posebno poudarjati, da sta to storila na skrivaj, njun sinček pa je prav gotovo poskrbel, da je družinska sreča zdaj popolna.

Preberi še: Kako danes živi nekdanji zvezdnik Angelo (The Kelly Family) ali pa poglej, kako je danes videti "Ross" iz serije Prijatelji.