Julia Roberts: Njen mož naj bi se že odselil

Menda v zakonu hollywoodske dive Julie Roberts in snemalca Dannyja Moderja že pošteno škriplje. Bilo naj bi celo tako zelo hudo, da je Danny spakiral kovčke in se odselil.

Julia Roberts: Njen mož naj bi se že odselil (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2016

Prepiri in bitke za skrbništvo so le še stvar preteklosti, ločitve v Hollywoodu danes potekajo drugače, bolj diskretno. Še posebno, če so skupni otroci še majhni.

Vzorčni primer sta Jennifer Garner in Ben Affleck, ki sta se razšla v mirnem in prijateljskem duhu – selitveni tovornjak se je pred kratkim sicer pripeljal pred njuno vilo, a le zato, da je v bližnjo vrtno uto odpeljal Benove stvari.

Vse drugo je ostalo nespremenjeno, ob sobotah petčlanska družina – kot v najsrečnejših časih – pohajkuje po mestu in tudi sicer večino časa preživi skupaj.

Če tista nesrečna afera z varuško ne bi pricurljala v javnost, najverjetneje sploh nihče ne bi vedel, da se nekdanji sanjski parček ločuje.

Morda so prav zato vsi postali pozorni, ko se je razvedelo, da sta 48-letna hollywoodska zvezdnica Julia Roberts in njen mož, 47-letni snemalec Danny Moder, kupila nepremičnino nasproti svoje 20 milijonov dolarjev vredne obalne vile v Malibuju.

Če gre verjeti poročanjem revije In Touch, se je Danny po srditem zakonskem prepiru začasno preselil prav v to – za hollywoodske razmere precej skromno – vilo, za katero sta odštela 6,84 milijona dolarjev in ki ima med drugim tri spalnice, dve kopalnici ter veliko posestvo, obdano z gosto in visoko živo mejo.

Tovornjak selitvenega podjetja Wetzel & Sons, ki je med zvezdniki najbolj priljubljeno, je ob koncu leta dejansko stal pred vrati njune vile v Malibuju. "Slabo je. Že dolgo imata težave, ki jih očitno ne moreta rešiti," je razkril vir.

julia

Toda ... Ali so ti indici dovolj, da enega najbolj stabilnih in vzornih zakonov v Hollywoodu, katerega sad so danes 11-letna dvojčka Hazel in Phinnaeus ter osemletni Henry, razglasimo za razpadlega?

Pravzaprav se o njuni ljubezni špekulira že 13 let. Toliko časa namreč obstaja ta zakon.

Že takoj na začetku njunega razmerja, torej leta 2000, ko sta se 'čedno dekle' in snemalec zaljubila na snemanju romantične komedije Mehikanka, njuni ljubezni nihče ni pripisoval velikih možnosti za uspeh.

Ljubka hollywoodska princeska in običajen delavec – razlika med njima se je zdela prevelika, kar je nekoč komentirala tudi Julia: "Vedno znova nama podtikajo, da kot snemalec ni dovolj dober zame. Saj vendar nista poročeni najini službi!"

Pretresli sta ju dve tragediji

No, v šali bi lahko rekli, da sta njuni službi vendarle poročeni, saj sta lani sodelovala pri snemanju trilerja Skrivnost njihovih oči, kar je bila zanju prava preizkušnja.

"Podnevi sva delala, takoj ko sva prišla domov, pa se o tem nisva več pogovarjala. Bilo je zelo lepo," je dejala igralka.

Resnici na ljubo pa je film doživel pravi polom, saj še zdaleč ni napolnil kinematografskih blagajn. Je morda tudi to razlog za slabo vzdušje, ki menda vlada med zakoncema?

Nekateri tabloidi so šli celo tako daleč, da so se razpisali o pripravah na ločitev. Menda je v igri kar 620 milijonov dolarjev premoženja, ki si ga bo treba razdeliti.

Če upoštevamo dejstvo, da si Julia v zadnjem času na vse kriplje prizadeva, da bi se znebila svojih nepremičnin, in da je že prodala penthouse v New Yorku ter hišo na Havajih, se zdi, da te špekulacije niso daleč od resnice.

V vsakem primeru pa sta parček v zadnjem času kar pošteno zdelali dve tragediji. Februarja 2014 je samomor storila Julijina 37-letna polsestra Nancy Motes, ki ji je v poslovilnem pismu marsikaj očitala.

Že nekaj tednov pozneje pa je njena mama, igralka in učiteljica igranja Betty Lou Bredemus, zbolela za pljučnim rakom in lani žal umrla. Prav vsi so bili začudeni ali celo šokirani, ker se Danny ni udeležil pogreba svoj tašče. Takrat je v zakonu nastala razpoka, zaradi katere si Julia in Danny še vedno ne zaupata več tako brezpogojno, kot sta si nekoč.

"Na ljubo otrok še vedno poskušata rešiti svojo družino," je povedal znanec zakoncev, ki pa skupaj preživljata le toliko časa, kolikor je pač nujno.

julia

Nekoč je filmska zvezdnica pogosto 'špricala' velike hollywoodske prireditve, da se je lahko doma stiskala s svojim Dannyjem, danes pa se v javnosti večinoma pojavlja sama. In vedno je dobre volje!

Enkrat leti na rojstni dan podjetja Lancôme v Pariz, drugič se s Taylor Swift pojavi na odru, tretjič si na newyorškem tednu mode ogleda Givenchyjevo revijo ...

Zdi se, da je govorice o ločitvi niso prav nič prizadele, prizadele pa niso niti njene kariere, saj bosta letos v kine prišla dva njena filma, Mother's Day in Money Monster.

Prav z vlogo v zadnjem bi rada požela uspeh, kakršnega je dosegla z vlogo Erin Brockovich v istoimenskem filmu, za katero je osvojila oskarja za najboljšo igralko. Ja, 'čedno dekle' si svoje sanje lahko uresniči tudi samo ...