Jude Law: Osamljen in uspešen

Po koncu razmerja s Sienno Miller se je Jude Law posvetil izključno  delu. Na obzorju ni nobene nove ljubezni

20. 10. 2011

Jude Law na gledaliških deskah v teh dneh igra mornarja, ki se v viharnem vremenu in razburkanem morju prevrne s svojo ladjo. Njegova igra je fantastična, zato ni čudno, da vstopnice za to dramo z naslovom Anna Christie, ki je na sporedu v londonskem gledališču Donmar Warehouse, že nekaj tednov veljajo za najbolj vroč košček papirja v mestu, nad predstavo pa so navdušeni tudi najzahtevnejši kritiki.

Videva le svoje otroke

Če si človek bolj podrobno ogleda, kako ta priljubljeni igralec v zadnjem času postopa po svojem domačem mestu, pa se mu zazdi, da je tudi njegovo čustveno življenje trenutno v nemirnih vodah.

Zvezdnik je namreč introvertiran kot kakšen puščavnik in dela s polno paro. Kmalu bo začel na veliko delati reklamo za kar dva filma, ko se bo končalo njegovo gostovanje v gledališču, pa ga takoj čaka naslednji projekt.

Hoditi ven na zabave? Dobivati se s prijatelji ali kolegi? Dogovarjati se za zmenke? Niti slučajno!

Njegova tesna prijatelja, režiser Guy Ritchie in igralec Jason Statham, sta srečno zaljubljena ali zaposlena z naraščajem. Edini ljudje, s katerimi se Jude, ki je bil leta 2004 razglašen za najbolj seksi živečega moškega na svetu, redno srečuje, so njegovi otroci. Vsak večer, ko konča predstavo, se usede v avto in takoj odpelje v svojo hišo, ki jo ima v londonski četrti Maida Vale.

Je lomilec ženskih src Jude v krizi? V vsakem primeru drži kot pribito, da deluje kot človek, ki mu v zasebnem življenju manjka cilj in si krčevito prizadeva za to, da bi se zamotil z nabito polnim delovnim urnikom.

Potrebuje partnerico, ki bi ga podpirala

Naj spomnimo, da je februarja že drugič razpadlo njegovo razmerje z igralko Sienno Miller. Lepa svetlolaska je od takrat v zvezi z igralskim kolegom Tomom Sturridgeem, ki je kar 13 let mlajši od Juda.

"Na poklicnem področju mu gre odlično, a ni srečen," je razkril njegov kolega, ki trenutno sodeluje z njim, in dodal:

"Manjka mu partnerica, ki bi mu ponujala oporo in njegovemu življenju dajala neko strukturo."

Najti takšno partnerico pa za Juda ni lahko.

To, da Britanec s štirimi otroki – tri ima z nekdanjo ženo Sadie Frost, enega pa z ameriškim modelom Samantho Burke – ni ravno lahka partija, drži kot pribito. Dobra stvar pri vsem skupaj pa je, da si bo lahko po končanem angažmaju v gledališču končno obril brado. To bo v njegovo temačno življenje prav gotovo vneslo vsaj nekaj svetlobe …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri