Jolie & Pitt: Zaradi bolezni še ne bo poroke

Angelina Jolie je verjetno najbolj za­nimiva zvezdnica na svetu. V tandemu z Bradom Pittom še bolj, a zdaj polni stolpce časopisov po svetu zaradi svojega zelo slabega zdravstvenega stanja, zaradi katerega naj bi tudi prestavila poroko ...

Brad je Angelini poklonil strelišče. (foto: Shutterstock) Shutterstock
27. 9. 2012

Angelina Jolie ni imela navadnega otroštva.

Njen oče, igralec Jon Voight, in mama, francoska igralka Marcheline Bertrand, sta se leta 1976 ločila. Angelino in brata Jamesa je potem mama sama vzgajala, nekaj časa so živeli v Palisades, nato pa v Los Angelesu. Takrat se je mlada Angelina tudi odločila, da hoče postati igralka. Na to odločitev oče ni imel velikega vpliva, saj je bil pri njeni vzgoji bolj slabo prisoten.

Pri 14 se je kar na lepem odločila, da ne bo igralka, ker bi rada postala pogrebnica. Nosila je črna oblačila in s fantom hodila na koncerte pankovskih in metal skupin.

To je bilo tudi obdobje, ko je igralka počasi začela posegati po raznih drogah. Sprva samo po travi, pozneje pa je prešla na vse, od kokaina, heroina, LSD do ekstazija. Danes o tem odkrito govori in priznava, da je poskusila prav vse.

"Najslabše je name delovala marihuana," je odkrita. "Ker sem se tako zelo hihitala, sem se počutila zelo neumno. Heroin pa sovražim, ker me je preveč navdušil." Danes drog ne uživa več, vsaj tako sama zatrjuje, ker pravi, da so izjemno nevarne, če se jih ne lotiš na pozitiven način. No, malce nenavadna izjava, saj pozitivnega načina sploh ni.

"Sem ena tistih ljudi, ki verjamemo, da v življenju človek ne sme ničesar obžalovati. Verjeti morate, da je vse del nekega potovanja, ki je pač malce daljše. Skrbi jo le, da bodo o njenem potovanju prej ali slej izvedeli tudi njeni otroci, ko bodo začeli brskati po spletnih straneh. Zanimivo, da Angelina Bradu nenehno očita, da preveč kadi marihuano ... čeprav sam priznava, da kakšen džoint prižge le tu pa tam.

No, ampak Angelina naj bi se zdaj znašla v resnih zdravstvenih težavah. Zaradi prekomernega uživanja drog naj bi imela velike težave z jetri. Stvar naj bi bila zelo resna, saj ji grozi presaditev jeter. Njeni prijatelji in tudi Brad naj bi bili zelo zaskrbljeni za njeno stanje. In zaradi alarmantne situacije naj bi prestavila tudi poroko.

Še najbolj zaskrbljujoče pa je, da naj bi imela Angelina v sebi tudi smrtonosno obliko hepatitisa C. Nima apetita, vseskozi je utrujena in okoli nje so vsi zelo zaskrbljeni. Vse to so znaki hepatitisa in glede na njeno konzumacijo drog ne bi bilo nič nenavadnega, če bi dobila to bolezen. Kaj na vse skupaj pravi Angelina, še ni jasno ...

Angelina dobila strelišče

Brad je svoji Angelini podaril nenavadno poročno darilo. Za 250.000 funtov ji je kupil strelišče. Igralka naj bi bila namreč navdušena strelka. No, tudi v svojih filmih je vedno v središču akcije. In tudi sama sta se spoznala na snemanju akcijskega filma Gospod in gospa Smith, kjer je bilo streljanja na pretek. Vsekakor bolj 'normalno' darilo, kot tisto, ki sta si ga nekoč izmenjala Angelina in njen bivši mož, igralec Billy Bob Thornton, ko sta okoli vratu v epruveti nosila kri. Ona njegovo in on njeno ... No, ampak kadar gre za Angelino, smo že navajeni, da ni nič normalno, temveč vse bizarno.

Vse za Brada

Brad Pitt (48) naj bi se zelo dobro počutil v spodnjih hlačkah David Beckham, zato mu je Angelina kupila kar 20 parov. Sicer sta Brad in David tudi dobra prijatelja. Igralec pa pravi, da mu je v spodnjem perilu, ki ga je za H & M na tržišče ponovno poslal David Beckham, zelo udobno. Verjetno 'gate' niso poročno darilo Angeline svojemu Bradu, to je kupila kar tako, ker ga je hotela razveseliti.

Sandra Bratuša (napisala za revijo Story)