Kaj pa tooo? Poslušaj, kako lepo so Joker Out zapeli komad Žana Serčiča 😍 (VIDEO)

7. 12. 2023

Ob tem posnetku se ti bo zagotovo stopilo srce! 🥰

Ena izmed najbolj prlijubljenih slovenskih glasbenih skupin Joker Out je pred dnevi gostovala na podkastu.

V podkastu Večera so pregovorili o svojem življenju, ki je zadnje čase posvečeno ustvarjanju glasbe in nastopanju na odrih po celi Evropi, njihove oboževalce pa bo prav zagotovo razveselil tudi delček podkasta, kjer so fantje zapeli delček skladbe Snežinki, priljubljenega pevca Žana Serčiča.

Voditelj jih je namreč prosil, če bi lahko za njihove bralce tudi nekaj malega zapeli in jim tako dali nekaj za pokušino, kaj lahko pričakujejo na njihovem koncertu 27. decembra, ki ga bodo imeli v mariborski Dvorani Tabor. Predlagal jim je, naj zapojejo nekaj božičnega, nakar je pevec skupine Bojan Cvjetićanin začel peti Serčičevo pesem, ostali člani skupine Kris, Nace, Jan in Jure pa so mu kmalu pridružili in skupaj so ustvarili pravo božično vzdušje.

"Serčič je solzen, mi smo solzni," je v smehu komentiral voditelj podkasta Denis Bende Živčec.

Posnetek iz Večerovega podkasta si lahko pogledaš tukaj:

Fantje so pokazali, da imajo čudovito energijo in da imajo med sabo močno vez, ki prav zagotovo pripomore k ustvarjanju dobrega vzdušja na njihovih koncertih. Večkrat so že povedali, da so neločljivi ter da so ugotovili, kako se izogniti prepirom. Dogovorjeni so namreč, da si iskreno povedo, kaj si mislijo, ter da na koncu pogovora iz sobe nihče ne odide jezen ali razočaran.

Ne spreglej:

 

Joker Out imajo za sabo pestro in izjemno uspešno leto, v letu 2024 pa jih čaka tudi obsežna evropska turneja. Turnejo so poimenovali See You Soon, vključevala pa bo 13 držav, med katerimi bodo premierno Francija, Belgija in Italija. Koncerti se bodo zgodili v 21 mestih in v nekaterih kultnih svetovnih dvoranah.

Zasedba, ki je pred kratkim podpisala pogodbo s svetovno znano agencijo Wasserman, je po razprodanih ljubljanskih Stožicah letos nastopila v Novem Sadu, na Dunaju, v Beogradu, Zagrebu, Varšavi, Pragi, Wroclavu, Poznanu in na Reki, v letošnjem letu pa jih čaka še nekaj koncertov, in sicer v Skopju, Münchnu, Haagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru, Novem mestu in Ljubljani.

Preberi še: Zdaj je znano, kako je na Bizovičarjev nesprejeti komični vložek reagiral Vlado Kreslin

Priporočamo tudi: Strokovnjaki NIJZ pojasnjujejo, kaj v resnici pomeni datum na hrani (pa tega verjetno nisi vedela)

 

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega vodi Borut Pahor

 

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan