Johnny Depp spregovoril o razpadlem razmerju

Johnny Depp je iskreno spregovoril o vzrokih za konec ljubezenske zveze z Vanesso Paradis in pojasnil, zakaj v tistem obdobju ni pil alkohola in zakaj je vztrajal pri tem, da sta povsem iskrena do otrok.

V obdobju, ko sta se z 
Vanesso razhajala, 
ljubljenec žensk ni pil 
alkohola, ker je hotel 
imeti povsem jasne misli. (foto: Profimedia, Shutterstock) Profimedia, Shutterstock
27. 6. 2013

Hollywoodski igralec Johnny Depp in francoska pevka, model in igralka Vanessa Paradis, ki imata 14-letno hčerko Lily-Rose in 11-letnega sina Jacka, sta konec 14-letnega razmerja naznanila junija lani.

Vse od takrat sta bila diskretna in o tem nista veliko govorila v medijih, zdaj pa se je Johnny odločil spregovoriti za julijsko številko revije Rolling Stone:

"Zadnjih nekaj let je bilo napornih. Bili so celo grozni dnevi, ko se nisva mogla prenašati. Spravljala me je ob živce. Prepirala sva se. V nekem obdobju je bilo vsekakor neugodno, a to je – menim – narava konca razmerja, še posebej, če so vključeni otroci. Zveze so zelo težke. Še posebej v situaciji, v kakršni sem jaz – stalno odsoten ali daleč stran. To ni bilo lahko zanjo. Niti zame ni bilo lahko. In lahko ni bilo niti za otroka.

Ko sva se razhajala, se nisem zatekal k pijači, da bi si olajšal situacijo ali ublažil udarec. To bi namreč lahko bilo usodno. Začutil sem, da je moja dolžnost, da sem povsem čist in trezen v tistem obdobju. Imel sem priložnost, da sem se osredotočil na nekaj resnega, kar je prispevalo k temu, da sta jo moja otroka odnesla brez posledic."

Tim Jeras za revijo Nova