ŠOK! Johnny Depp, kaj se je zgodilo s teboj?!?

Po spletu so zaokrožile fotografije priljubljenega igralca Johhnyja Deppa, na katerih je praktično neprepoznaven! Oboževalci so zaskrbljeni. Johnny, kaj se dogaja?

ŠOK! Johnny Depp, kaj se je zgodilo s teboj?!? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2018

Johnny Depp sicer velja za izvrstnega igralca, a očitno mu tudi glasbeni odri niso tuji. Tako je že pred časom ustvaril skupino Hollywood Vampires, s katero se te dni mudi na turneji.

A priljubljeni igralec, ki je bil v preteklosti dvakrat okronan za "najbolj seksi moškega na svetu" (2003 in 2009) ...

... je svoje oboževalce pred dnevi šokiral s svojo neprepoznavno podobo.

In tudi mi nismo mogli mimo fotografij, da se ne bi vprašali: Kaj se dogaja s 54-letnim igralcem?

Pričujoče fotografije so nastale na turneji, ki jo je imel s svojo glasbeno skupino "Hollywood Vampires", člana katere sta tudi svetovno znana glasbenika Joe Perry (Aerosmith) in Alice Cooper.

Fotografi so ga ujeli, ko je z letalom pristal v Nemčiji in svojim oboževalcem delil avtograme, pri čemer je ves čas nosil sončna očala.

Johnny tukaj vsekakor ne izgleda najbolje.

Da z njim ni vse v redu, so oboževalci opazili že nekoliko prej, ko se je skupina nahajala v Rusiji.

Takrat so po spletu zaokrožile fotografije, na katerih je nekoč eden najbolj seksi igralcev videti izčrpan in zelo bled.

No, kot poročajo tuji mediji, bi lahko bilo vse skupaj rezultat ekstremne preobrazbe zavoljo njegovega najnovejšega filma "Richard Says Goodbye".

Ta namreč govori o svetovno uspešnem univerzitetnem profesorju, ki je dobil diagnozo, ki mu je spremenila življenje. Odloči se za vse: alkohol, droge, kajenje, seks in užaliti vsakogar, ki mu gre na živce.

Pri Johnnyju smo vsekakor vajeni neverjetnih filmskih preobrazb, zato nas ne bi presenetilo, če bi se tudi tokrat tako odločil.

Upamo, da je temu res tako in da igralec nima kakšnih resnejših (zdravstvenih) težav.

Preberi še: Luka Šulić (2Cellos) uživa z družino na dopustu na Obali.

Priporočamo tudi: OMG! Zaročni prstan Kate Middleton bi morala v resnici nositi ...