Johnny Depp prevaral Vanesso Paradis?

V Ameriki so ga na sprehodu sredi poljuba s sodelavko Robin Baum ujeli fotografi. Vanessa naj bi bila takrat v Franciji ...

3. 6. 2011

In kar je najbolj zanimivo, je to, da se je Vanessa kot hudič križa pred kratkim bala le Angeline Jolie (35), s katero je 47-letni Johnny snemal film Turist.

Sicer je zatrjevala, da partnerju zaupa, a je priznala, da se vseeno boji požiralke moških, kar Angelina definitivno tudi je. Na enem od svojih snemanj je konec koncev ‘požrla’ tudi Brada Pitta in ga speljala Jennifer Aniston. Baje naj bi Angelina Johnnyja tudi nenehno klicala in spraševala, v katero šolo v Franciji naj vpiše otroke, in vabila njega, Vanesso in otroke na obisk, da bi se njihovi otroci igrali skupaj.

Jezen, a ni komentiral

Ko je Johnny izvedel za pisanje francoske revije Voici, je popolnoma znorel, a vsega skupaj ob tej priliki ni hotel komentirati.

Sicer pa je še pred tem 'razkritjem' morda povedal preveč.

V nekem intervjuju je namreč dejal, da ne misli zaprositi za roko Vanesse niti se poročiti z njo, ker naj to ne bi nobenemu izmed njiju karkoli pomenilo.

"Srečna sva v zvezi, kakršno imava zdaj, in nobene potrebe ne čutiva po tem, da bi morala ljubezen okronati še pred matičarjem. Najina zveza je tista, ki naju zapolnjuje," je tarkat povedal igralec, ki se je v Vanesso zaljubil na prvi pogled.

Ljubezen na prvi pogled

"V Vanesso sem se zaljubil na prvi pogled, čeprav mi je, ko sem jo prvič videl, kazala hrbet. Všeč mi je bil njen vrat, in ko se je obrnila ter me pogledala, sem vedel, da je ona tista prava."

Johnny in Vanessa imata tako danes že dva otroka, hčeko Lily Rose (11) in sina Jacka (9).

A kaj zdaj?

Komu gre verjeti?

Čas bo pokazal svoje in upamo lahko le, da ne bomo priča še enemu razpadu zvezdniške ljubezni.

P.S. Še ena obremenilna iskrica: Ena od igralk v filmu Piratu s Karibov je Johnnyja obtožila, da je želel spati z njo ... Ali je to res ali ne, pa ve seveda samo on.