Johnny Depp: Ko pride prava …

Očitno se bo Johnny Depp najedel zarečenega kruha. Svoji mladi izvoljenki Amber Heard je namreč podaril zaročni prstan in vse kaže, da se bo z njo tudi poročil. Nekdanje partnerice Vanesse Paradis ni popeljal pred oltar ...

Johnny Depp (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2014

Vanessa (41) in Johnny (50) se nikoli nista uradno poročila. V razmerju, ki je bilo, vsaj navzven, videti idilično, pa sta dobila dva otroka, hčerko Lily Rose (14) in sina Jacka (11). No, očitno se po 14 letih nista več dobro počutila skupaj, poleg tega pa se je Johnny noro zaljubil v mlado Amber (27), s katero je sodeloval v filmu Dnevniki ruma. Igralko so zalotili, ko z Johnnyjem vstopa v njegovo zasebno letalo, s katerim sta odletela v Las Vegas, prav tako ga je obiskala v Mehiki na snemanju njegovega novega filma The Lone Ranger. Johnny je med drugim sicer priznal, da je Amber kupil konja. Sam je strasten jahalec in želi, da bi z novo ljubeznijo jahala skupaj.

Seveda so se takoj, ko se je razvedelo, da se Johnny in Vanessa razhajata, pojavila ugibanja, kako bo z delitvijo premoženja. Vanessa naj bi dobila lepo vsoto denarja, in sicer kar 121 milijonov evrov. Če bi bila poročena, bi bila Vanessa upravičena do polovice Johnnyjevega bogastva, poleg tega pa bi moral za otroka plačevati tudi preživnino. Tako bosta pač morala premoženje razdeliti drugače. Če se ne bosta mogla dogovoriti, bo o delitvi odločalo sodišče.

Ker sta nekdanja partnerja do zdaj živela dokaj umaknjeno od medijev, bosta verjetno zadevo rešila daleč stran od javnosti in se na sodišču ne bosta pojavila. Johnny naj bi najverjetneje sam določil vsoto. Samo leta 2010 je igralec sicer zaslužil 60 milijonov evrov, zato verjetno ne bo preveč stiskaški, ko se bo moral odločiti, koliko denarja bo pustil Vanessi, da bo še naprej lahko živela v razkošju, ki ga je bila vajena. Igralec ima tudi veliko nepremičnin po vsem svetu - stanovanje v Los Angelesu in Parizu, hiše na Bahamih, v Norfolku in posestev na jugu Francije, v mestu Plan-de-la-Tour, ki naj bi ga pustil Vanessi.

Vest o tem, da se par razhaja, je prišla v javnost le mesec dni po tem, ko so tuji mediji pisali, da se trudita svoj odnos rešiti. Res pa je, da Vanesse in Johnnyja skupaj v javnosti ni bilo videti od leta 2010. Nekateri celo trdijo, da v bistvu kot par ne obstajata že dve leti, ni pa jasno, zakaj sta toliko časa zanikala, da je karkoli narobe in sta na vse kriplje zagotavljala, da je med njima vse v najlepšem redu?

Zdaj pa je Johnny nenehno ob Amber in očitno je, da razlika v letih ni težava. Pred kratkim se je par pojavil na premiera filma 3 Days To Kill, v katerem igra Amber, in nihče ni mogel umakniti pogleda z velikega diamantnega prstana na njeni roki. Par je bil nenehno skupaj in si je izkazoval nežnosti.

Razkrite podrobnosti o poroki

Johnny in Amber očitno resno razmišljata o poroki, saj ji je podaril pregrešno drag diamantni prstan. Seveda o podrobnostih ne želita govoriti, a so nekatere vseeno pricurljale v javnost. Vir blizu para pravi, da bosta imela intimno ceremonijo na plaži. Po obredu naj bi imeli zabavo, podobno pikniku, igrali jima bodo prijatelji, plesali pa naj bi limbo. Niti Johnny niti Amber naj si ne bi želela velike hollywoodske poroke.

Dovolj jima je, da imata ob sebi najbližje prijatelje in sorodnike. Šušljati pa se je tudi začelo, da naj bi goste zabavali Rolling Stonesi! Organizacija poroke je res sicer še v začetni fazi, a gotovo je to, da Johnny želi na poroki videti Keitha in preostale člane omenjene skupine. In mogoče je, da bodo zanj izvedli pač katero od igralčevih najljubših pesmi. Svoj blagoslov za poroko naj bi dala tudi Vanessa Paradis, ki pravi, da želi zaljubljencema vse najlepše v življenju.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story