Johnny Depp in Vanessa Paradis sta se znašla v krizi

Govorice o težavah v razmerju Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis so vse glasnejše. Morebitni konec ljubezenske zgodbe bi utegnil imeti fatalne posledice za priljubljenega igralca.

26. 1. 2012

Videti je zelo potrta. Pod stresom. In nesrečna. Tistega toplega januarskega dne v Los Angelesu prav nič ne spominja na ljubko in šarmantno 39-letno Francozinjo Vanesso Paradis, kakršno smo poznali nekoč.

Posvetoval se je že z odvetniki

O težavah, ki jo tako močno pestijo, zdaj govori že ves Hollywood. Govori se, da je njeno 14 let trajajoče razmerje z 48-letnim hollywoodskim igralcem Johnnyjem Deppom tik pred razpadom.

Menda se stalno prepirata in tokrat naj bi se utegnilo zgoditi, da bodo nesoglasja med njima pripeljala do dejanskega konca.

“Johnny se s težavami ne sooča ravno najbolje. Njegovi prijatelji so zaskrbljeni zanj in tudi Vanessa deluje nekako zlomljena. Njuna zveza je pri koncu,” je povedal vir.

Eden od dokazov za to je tudi Johnnyjevo nedavno posvetovanje s celo ekipo odvetnikov. Iz njegove okolice je v javnost pricurljala informacija, da naj bi se pogovor odvijal okoli podrobnosti ločitve oziroma konca razmerja.

Johnny se je že diskretno javil odvetnikom, v upanju, da bo to zvezo končal čim bolj tiho. Čeprav nista poročena, sta v zvezi že dolgo in imata dva otroka, zato ni tako preprosto kar prekiniti,” je še pojasnil vir. Priljubljeni ‘pirat’ si je pred kratkim omislil velikansko podeželsko hišo v angleškem Norfolku, kupoprodajno pogodbo pa je podpisal brez svoje partnerice. Časi, ko se je nepremagljiva ekipa, ki ju poleg Vanesse in Johnnyja sestavljata še njuna otroka, 12-letna Lily-Rose in devetletni Jack, kot moderna nomadska družina selila iz enega razkošnega domovanja v drugo – med drugim imajo v lasti hiše v Parizu, južni Franciji in Los Angelesu ter zasebni otok na Bahamih –, so očitno minili.

Bo krenil na stare tirnice?

Tegobe so se začele že pred slabim letom dni. Lanskega aprila so Johnnyja zasačili, ko je po nekem dogodku precej iskreno objel in poljubil Robin Baum, svojo predstavnico za stike z javnostmi. Toda takrat je zatrjeval, da sta le dobra prijatelja. Vsi so trdno verjeli, da igralec nikoli ne bi storil ničesar, kar bi lahko ogrozilo njegovo razmerje z Vanesso, njegovo rešiteljico. Zakaj rešiteljico? Pevki je kot edini ženski uspela umetnija, da je ravno tako genialnega kot tudi labilnega umetnika ohranjala na varni razdalji od ekscesov, povezanih z mamili in alkoholom, s katerimi je nekoč polnil časopisne stolpce.

Vsakič, ko se Johnny zabava brez nje, pa je divje kot nekoč. In to se v zadnjem času dogaja čedalje pogosteje.

Njegova nora zabava s Keithom Richardsom, članom legendarne rokovske zasedbe The Rolling Stones, ki je v filmu Pirati s Karibov igral njegovega očeta, je zdaj že legendarna. Johnny pa naj bi si dal duška že leta 2009, med snemanjem filma The Rum Diary. Scenarij je zasnovan po romanu njegovega očetovskega prijatelja Hunterja S. Thompsona, težkega alkoholika, ki si je pred šestimi leti vzel življenje. Johnnyjeve prijatelje že zdaj skrbi, da se bo zvezdnik po morebitnem dokončnem razpadu razmerja ponovno znašel na robu prepada. Njihovi strahovi so upravičeni in razumljivi, saj je ne nazadnje v svojem življenju že velikokrat strmel v globino. Toda doslej mu je Vanessa preprečevala, da bi dejansko tudi skočil. Doslej …

Pomaga mu Angelina

Med njegovimi zaskrbljenimi prijatelji je očitno tudi hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie, ki se je menda lotila reševanja njegovih ljubezenskih težav.

Angelina in Johnny sta se spoprijateljila, ko sta snemala film Turist. Takrat se je celo šušljalo, da se med igralcema dogaja nekaj več od prijateljstva in poslovnega sodelovanja. Kakorkoli že, Angelina se je zdaj vendarle izkazala kot dobra in prava prijateljica, saj je Johnnyju ponudila podporo v kriznem obdobju, v katerem se je znašlo njegovo 14-letno razmerje. Menda igralka močno upa, da njen stanovski kolega ne bo dovolil, da se njegova ljubezenska zgodba konča.

“Po snemanju filma Turist sta ostala v stikih. Ko je slišala, kaj doživlja Johnny, se mu je javila, da bi videla, kako se drži. Svetovala mu je, naj izgladi zadeve in naj nad dolgoletnim razmerjem ne obupa kar tako,” je povedal vir, ki je Angelini blizu.

Povzeto po reviji Lea