Po ločitvi na dan prihaja vse več umazanih stvari o zakonu Johnnyja in Amber

Kot strela z jasnega je pred kratkim udarila novica, da se slovita igralska zakonca Johnny Depp in Amber Heard ločujeta. Zdaj pa počasi na dan prihaja vse več umazanih stvari o zakonu, ki je bil očitno vse prej kot rožnat.

Po ločitvi na dan prihaja vse več umazanih stvari o zakonu Johnnyja in Amber (foto: Profimedia) Profimedia
9. 6. 2016

52-letni hollywoodski ljubljenec žensk Johnny Depp in 30-letna Amber Heard, ki sta v zakonske vode zaplavala februarja lani, sta se po dobrem letu dni odločila, da bosta ubrala vsak svojo pot.

Po poročanju spletne strani TMZ je lepa ameriška igralka v ponedeljek, 23. maja, vložila zahtevo za ločitev, v kateri je kot glavni razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike.

Novica o tem, da se zvezdnika razhajata, je marsikoga presenetila ali celo šokirala, a če dobro razmislimo, lahko ugotovimo, da grenak konec te ljubezenske zgodbe pravzaprav sploh ni tako zelo presenetljiv.

Amber se je v zadnjem času skrivala pred javnostjo, svoj 30. rojstni dan, ki ga je slavila aprila, pa je preživela brez Johnnyja.

Praznovanje rojstnega dne, še posebno okroglega, je seveda posebna priložnost in poseben dan, zato si vsak slavljenec želi, da bi imel ob sebi najbližje ljudi, vse tiste, ki mu res veliko pomenijo.

Amber pa se je odločila, da bo rojstni dan praznovala v mondenem hotelu The Parker v Palm Springsu in da svojega moža ne bo uvrstila na seznam povabljencev.

Bi že takrat lahko slutili, da je njun zakon tik pred razpadom? Najverjetneje.

Kakorkoli že, zakon, ki se je začel bliskovito, pa se ne bo tako hitro končal, saj Amber Johnnyja obtožuje, da je bil do nje nasilen, kot dokazno gradivo pa je celo objavila fotografijo modrice!

Amber

Johnny se brani, da se Amber izmišljuje in laže, vse skupaj pa je za igralca še toliko težje, saj se ločitev dogaja ravno po tragični smrti njegove mame.

Amber je namreč zahtevo za ločitev vložila 23. maja, 20. maja pa je po dolgotrajni bolezni umrla Johnnyjeva 81-letna mama Betty Sue Palmer (na fotografiji spodaj), s katero je imel igralec od nekdaj zelo dober odnos in sta si bila izredno blizu.

Betty

Po poročanjih omenjene spletne strani sta imela Johnny in njegova bodoča bivša žena v zadnjem času 'ekstremno slab' odnos tudi zaradi tega, ker se Amber ni najbolje razumela z njegovo mamo.

Betty Sue je namreč menila, da Amber grdo ravna z njenim sinom in da je z njim poročena le zaradi njegovega premoženja, da ga torej izkorišča.

No, zadnje informacije pa govorijo ravno nasprotno - da je Johnny grdo ravnal z Amber. Ta mu očita,  da je bil v času 15-mesečnega zakona do nje fizično in čustveno nasilen, pravi, da jo je igralec večkrat fizično napadel in da se je celo bala za svoje življenje!

Igralki je vrhovno sodišče v Los Angelesu ugodilo prošnji za prepoved približevanja moža, Depp tako z Amber ne sme biti v stikih vse do zaslišanja, ki bo 17. junija.

Preberi še: 6 domačih napitkov za raven trebuh

Koliko tehtajo zvezdnice?

5 izjemnih preobrazb, ki so pravi navdih