John Stamos se je hvalil na Instagramu

Se še spomniš strica Jesseja iz nekoč priljubljene humoristične serije Polna hiša? Igralec John Stamos, ki ga je utelesil, očitno dobro ve, kako tudi po skoraj 20 letih od konca snemanja serije vzbuditi pozornost žensk po vsem svetu.

11. 9. 2014

John Stamos, ki se je proslavil z vlogo Jesseja Katsopolisa tudi v Sloveniji popularni družinski humoristični seriji Polna hiša, ki so jo snemali med letoma 1987 in 1995, je prav pred kratkim dopolnil 51 let in je videti enako dobro ali pa celo bolje kot v obdobju, ko se je proslavil v omenjeni seriji. To med drugim dokazuje tudi s pogostimi objavami fotografij na družbenem omrežju Instagram. Na eni od zadnjih, ki jo je objavil, je njegovo razgaljeno telo, zato ni čudno, da je vzbudila ogromno pozornosti pripadnic nežnejšega spola.

"To je telo 51-letnika. Necenzurirano," je John ponosno napisal ob fotografiji, ki jo je posnel, ko je brez majice poziral pred ogledalom. In kako mu uspeva ohranjati izklesano telo, ki mu ga zavidajo tudi veliko mlajši moški? Zvezdnik je skrivnost svojega mladostnega videza razkril že pred nekaj leti, ko je povedal, da se ukvarja s priljubljenim pilatesom.

"Tam sem edini moški. Pogosto kujejo načrte, kako bi lahko bil videti čim bolj smešno. Dobra stvar je ta, da imam zdaj telo lepe ženske," se je takrat pošalil temnolasec grških korenin, ki je po koncu serije Polna hiša nadaljeval s snemanjem serij in televizijskih filmov, preizkusil pa se je tudi v gledališču in zaigral celo na slovitem Broadwayu. Sicer pa je John znan tudi po svojem angažmaju v obnovljeni zasedbi legendarne skupine The Beach Boys, s katero nastopa že od začetka devetdesetih let in v kateri igra kitaro, bobne in klaviature.

Mimogrede, morda ga bomo prav kmalu na malih zaslonih lahko znova občudovali v vlogi Jesseja. Tednik Variety je namreč objavil informacijo, da v produkcijskem podjetju Warner Bros. Television resno razmišljajo o snemanju novih epizod te popularne serije. Tvorca te ideje sta poleg Johna še avtor serije Jeff Franklin in izvršni producent Bob Boyett. Če bo dejansko prišlo do snemanja novih epizod, bodo v njih zaigrali tudi Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone), Candace Cameron Bure (D. J. Tanner), Andrea Barber (Kimmy Gibbler) in Jodie Sweetin (Stephanie Tanner).