John Corbett si želi nazaj Seks v mestu

Igralca Johna Corbetta je vloga v seriji Seks v mestu izstrelila v zvezdniško orbito. Nič čudnega torej, da do nje goji velike simpatije in da si želi, da bi začeli snemati nova nadaljevanja.

John Corbett si želi nazaj Seks v mestu (foto: Profimedia) Profimedia
16. 5. 2015

V izredno priljubljeni seriji Seks v mestu, ki so jo predvajali med letoma 1998 in 2004, je 53-letni John Corbett upodabljal simpatičnega Aidana Shawa, v katerega se do ušes zaljubi glavna junakinja Carrie Bradshaw, ki jo je igrala 50-letna Sarah Jessica Parker.

Zakaj tako močno hrepeni po vrnitvi serije na male zaslone, je zvezdnik pojasnil v enem svojih zadnjih intervjujev.

Priznal, da pogreša serijo

John se bo na ameriško televizijo vrnil še letos, in sicer z vlogo v humoristični seriji Sex&Drugs&Rock&Roll. V njej uteleša Flasha, življenjskega sopotnika igralke, filmske producentke in modela Bo Derek ter nekdanjega glasbenika, ki si silno želi, da bi s svojim starim bendom še enkrat šel na turnejo.

V pogovoru za nemško spletno stran Spot on news pa se je John predajal povsem drugačnim spominom, priznal, da zelo pogreša serijo Seks v mestu, in dodal, da je prepričan, da jo pogrešajo tudi zvesti oboževalci.

Zaradi tega bi zelo rad videl, da bi pri televizijski mreži HBO poskrbeli, da bi serija oživela v novih desetih epizodah, saj bi bilo skrajno razburljivo pokazati, kaj se je v zadnjih letih zgodilo z glavnimi junakinjami.

John

"V tem se skriva še veliko prijetnih zgodb," je prepričan igralec, ki so ga dame lahko občudovale tudi v drugem delu filma Seks v mestu.

In ko smo že ravno omenili to romantično komedijo, ki je v naših kinih igrala junija 2010 ... John v intervjuju ni skrival globokega razočaranja nad tem, da so kritiki raztrgali ta film. Prav katastrofalne kritike naj bi bile eden od glavnih razlogov za to, da vsaj za zdaj še vedno ne razmišljajo o tretjem delu.

"Kritike so bile delno tudi udarci pod pasom in so zelo razočarale ustvarjalce filma," je pojasnil postavni možakar, ki pa sebe ne vidi brezpogojno v morebitni novi različici serije.

Po njegovem to ne bi bilo ravno primerno, saj Carrie in Aidan tako in tako nikoli nista bila ravno ustvarjena drug za drugega.

"Mr. Big (Živina) je bil ravno tak partner, kakršnega je potrebovala. Vsaj jaz sem 'navijač' tega razmerja," je pojasnil John, ki živi na ranču v kalifornijskem Santa Ynezu, na katerem mu družbo dela pet konjev in 40 let star osel.

Na vprašanje, kaj bi danes najverjetneje počel Aidan, pa je John odgovoril: "Menim, da ima verjetno otroke in da živi nekje v podeželski okolici New Yorka. Še vedno izdeluje pohištvo in živi zares srečno življenje."