Jessica Biel oboževalce čisto šokirala z novo poslovno potezo

Jessici Biel zadnje čase na igralskem področju ne gre ravno najbolje, zato se je lepotica pred kratkim podala v povsem nove vode. Z novo poslovno potezo pa je takoj sprožila ugibanja, ali to pomeni, da se ne bo več vrnila pred filmske kamere.

Jessica Biel oboževalce čisto šokirala z novo poslovno potezo (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2016

3. marca je lepa ameriška igralka Jessica Biel dopolnila 34 let, naslednji dan pa se je kar sama obdarila z verjetno najlepšim darilom do zdaj – končno je dočakala odprtje svoje restavracije Au Fudge.

Njen gostinski objekt naj bi bil udoben, domačen in družinam prijazen, saj si slavna slavljenka želi, da se starši s svojimi otročki v restavraciji ne bi počutili kot moteč dejavnik, ampak kot zelo dobrodošli gostje.

Da je Jessica pri načrtovanju koncepta restavracije razmišljala o najmlajših, med drugim dokazuje otrokom prilagojen jedilnik.

"Radi bi ponujali jedi, ki bi osrečile vso družino," je novopečena gostinka ponosno poudarjala v številnih intervjujih.

Jessica

Ob vsem tem pa se nehote poraja tudi vprašanje, ali lahko to, da je Jessica postala lastnica restavracije, reši njeno igralsko kariero in ji pomaga pri tem, da stopi iz velikanske sence svojega soproga.

V nedavnem intervjuju za oddajo E! News je Jessica polna zagona odprla vrata svoje restavracije in jo razkazala, a predstavnike sedme sile je resnici na ljubo zanimalo predvsem njeno zasebno, družinsko življenje in temu primerna so bila tudi njihova vprašanja.

Oglej si video:

Podrobnosti, povezane z restavracijo in dobro jedačo raje razlagaj svoji poslovni partnerici Kimberly Muller, so si verjetno mislili novinarji.

In tako je Jessica preprosto morala govoriti tudi o svojem sinčku Silasu, ki ga vzgaja z možem, 35-letnim ameriškim glasbenikom, igralcem in glasbenim producentom Justinom Timberlakom.

Silas Randall bo aprila dopolnil leto dni, zato njegova slavna starša že zdaj razmišljata, kaj bi storila ob tej veseli priložnosti.

Bi svojemu ljubljenemu sinčku priredila veliko rojstnodnevno zabavo? Morda celo v novi restavraciji njegove mamice?!

Biel

Prav nič čudnega ni, če ima Jessica ob deloholiku, kakršen je njen mož, občutek, da je manj uspešna, kot je v resnici, in da je stalno v njegovi senci.

Po drugi strani pa jo njegov velikanski uspeh prav gotovo tudi podžiga, da mu hitro in uspešno sledi.

Justin

Ker se njena hollywoodska kariera ne razvija tako dobro, kot si je zamislila, pa si je lepotica, ki je zaslovela z vlogo v nekoč priljubljeni seriji Sedma nebesa, preprosto izmislila nekaj drugega, kar naj bi dalo njeni karieri dodaten zagon.

Simpatični zvezdnici seveda želimo, da bi vse potekalo po njenih načrtih. Kdo ve, morda pa bo prav v gostinskih vodah odkrila svoje poslanstvo in se sploh ne bo več vrnila pred filmske kamere.

Njeni oboževalci bi bili v tem primeru prav gotovo žalostni, a ne nazadnje je trenutno najpomembnejša njena sreča.

Preberi še, koga vse je ljubil igralec Leonardo DiCaprio (šokirana boš) ali pa preveri: 10 nepričakovano nezdravih živil, ki se jih poznavalci zdrave prehrane ne bi nikoli dotaknili!