Jerry Seinfield v sporu s Trumpom in britansko kraljevo družino

Američani in predvsem ameriški mediji so navdušeni, da je v politiko vstopil tudi milijonar Donald Trump. Tako bo predvolilna kampanja za prihodnje ameriške volitve veliko bolj zabavna.

4. 5. 2011

Trump je s svojim imidžem, lasnimi vsadki na glavi, lepo ženo, sinčkom v suknjiču in norimi izjavami seveda popoln kandidat za predvolilni šov.

In da je vse skupaj bolj napeto, se je že začelo zapletati, saj sta se v rahel spor in dopisovanje prek spletnih medijev spustila Trump in komik Jerry Seinfeld, ki zagotovo nikoli ne špara svojega jezika.

Vse skupaj se je začelo, ko je Donald Jerryja povabil na dobrodelno prireditev, kjer so na rojstni dan njegovega starejšega sina Erika zbirali denar za fundacijo Eric Trump Foundation. Seinfeld je svoj prihod na prireditev najprej potrdil, nato pa ga je zadnji hip odpovedal.

Donald je bil besen, sin razočaran in milijonar je igralcu na spletno stran napisal:

“Pravkar sem izvedel, da si odpovedal sodelovanje za dobrodelno ustanovo mojega sina, zato ker preveč agresivno napadam predsednika Obamo, naj pokaže svoj rojstni list. A Obama svoje delo predsednika opravlja zares katastrofalno,” je še nekako prijazno začel svoje pismo Trump, ki pa je vse skupaj končal z zelo nizkimi udarci:

“Vseeno nam je, da si prelomil svojo obljubo, čeprav so bili otroci zelo razočarani in čeprav je tvoj menedžer trdil, da si možak, vreden vsega zaupanja, najbolj sem pravzaprav jezen nase, da sem dovolil, da se na moji televiziji vrti tvoj naravnost grozljivi šov Marriage Ref’. Čeprav je imel slabo gledanost in slabe ocene, sem se strinjal, da ga ne umaknemo s sporeda, v nasprotju s tabo, ki si se mirno odločil, da se ‘umakneš’ s prireditve St. Jude. Oh, ko bi vsaj še jaz s programa umaknil tvoj šov.”

In namesto poljubčkov in pozdravčkov je Trump Jerryju napisal:

“Sram naj te bo!”

No, Seinfeld Trumpu ni napisal odgovora, je pa na njegovo stran stopila skoraj vsa razumna javnost, ki prav tako obsoja Trumpovo zahtevo, naj Obama pokaže svoj rojstni list (čeprav ga je predsednik že pokazal).

Še to!

Kate in William nista nič posebnega

Res je sicer, da mediji o poroki Williama in Kate poročajo, kot da gre za neki čudež. Ampak v redu, mediji in ljudje potrebujejo take zgodbe.

A vse skupaj je vseeno zmotilo Jerry Seinfelda, ki si ni mogel pomagati, da ne bi spregovoril tudi o poroki, in najprej je povedal, da bo 29. april le običajen petek. Kar je seveda tudi res, a Jerry je med svojim intervjujem, ko je za britansko televizijo reklamiral svoj junijski nastop v Londonu, mirno povedal, da je kraljeva poroka le en velik cirkus. “To je le klasična britanska igra – dajmo se lepo obleči in se pretvarjajmo, da smo nekaj posebnega. Zato pa je angleško gledališče najboljše na svetu; vsi se radi preoblačijo in pretvarjajo. In prav to je tudi kraljeva družina – velika igra pretvarjanja. Vzemite jim obleke, kočije, klobuke in dolge obleke – to so vendar povsem običajni ljudje.”

No, Seinfeld lahko zdaj samo upa, da bo njegov junijski šov dobro obiskan. Britanci so vendar zelo ponosni na svojo kraljevo družino in tradicijo, so še zapisali v reviji Lea.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri