Jerry Seinfeld: Največja komedija je biti poročen

Jerry Seinfeld velja za enega od najboljših komikov na svetu. Sam pravi, da je sicer verjetno največja komedija, v kateri je igral in še vedno igra, zakon. No, to pa ne pomeni, da s soprogo Jessico Sklar, s katero ima tri otroke, nima trdne zveze ...

Jerry Seinfeld (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2014

Daljnega leta 2002 je Jerry v nekem intervjuju dejal, da zgodbe o tem, kako sta se z Jessico spoznala, verjetno ne bodo nikoli objavili, ker ni niti malo zanimiva. Poleg tega ona ne mara tračev, še manj pa se želi kazati v javnosti, da bi jo imeli za žensko, ki lovi bogate može. A nas vseeno zanima, kako sta se spoznala. To se je zgodilo leta 1998 v fitnes centru Reebok, kamor ponavadi hodijo tisti z bolj globokimi žepi.

V tistem času se je Jessica vrnila iz Italije, kjer je bila tri tedne na medenih tednih z dramskim režiserjem Ericom Nederlanderjem. A takrat je bila odločena, da ga zapusti, saj sta težave imela že pred poroko. Tako velike, da sta celo hodila k zakonskemu svetovalcu, a očitno jima ni uspelo. Jessica se je tako preselila k stari mami.

Jerryja je prvič videla v fitnesu

"Prvič sem Jerryja videla v fitnesu. V ušesih sem imela slušalke in v steklenico sem točila vodo, ko je pristopil. Bila sem slabe volje, on pa me je poskušal nasmejati. Rezultat je bil tak, da sem se obrnila in odšla. Pozneje je znova pristopil in rekel nekaj zelo smešnega, da sem se morala nasmejati," se danes spominja Jessica.

Samo dva dneva po prvem srečanju sta bila po naključju skupaj v studiu HBO, kjer je on snemal. Ko je končal, sta ostala sama in se veliko pogovarjala. Jessica mu je povedala zgodbo o propadlem zakonu in Jerry se je povsem raznežil.

Preden se je Jerry poročil z Jessico, je bil zaročen z mlado Shoshanno Lonstein, ki jo je spoznal, ko je hodila še v srednjo šolo. Skupaj sta bila štiri leta, še prej pa je bil v zvezi s komičarko Carol Leifer, po kateri je nastal lik Elaine v mega popularni seriji Seinfeld.

Jessica in Jerry sta se poročila na božič leta 1999, njegova poročna priča pa je bil komik George Wallace. V zakonu so se jima rodili trije otroci, hčerka Sacha (14) in sinova Julian Kal (11) ter Shepherd Kellen (9). "Ko sem bil še samski, se nisem hotel družiti s poročenimi prijatelji. Zame so imeli namreč zelo patetična in depresivna življenja. Zdaj, ko sem tudi sam poročen, pa se mi zdi, da moji samski prijatelji živijo bedno in brez nekih ciljev," je razmišljal Jerry. Kmalu po poroki se je par preselil na Long Island v vilo, ki je nekoč pripadala Billyju Joelu.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri