Jernej Tozon ponudil 1. fotodokaz - Fant ni več samski!?

Vroča tema vsakega dela leta je vprašanje o tem, za koga bije srce najbolj priljubljenega Čuka, Jerneja Tozona, ki smo ga lahko spremljali tudi v prvi oddaji Zvezde plešejo. Prva novoletna želja se nam je tako morda že uresničila ...

Jernej Tozon ponudil 1. fotodokaz - Fant ni več samski!? (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
3. 1. 2018

V novo leto smo namreč vstopili z Jernejevo posebno novoletno čestitko, ki je več pozornosti kot z željami pritegnila s skrivnostno svetlolasko iz ozadja.

 

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

Sicer pa je pred časom Jernej prav s skrivnostno svetlolasko na enem od dogodkov v prestolnici pritegnil tudi pozornost tabloida Nova, ki je kasneje objavil tudi paparazzi slike Jernejeve domnevne izbranke.

Se tudi tebi zdi na prvi pogled podobnost s svetlolasko iz nove fotografije očitna?

Čeprav tudi tedaj Jernej ni želel podrobneje komentirati svojega ljubezenskega statusa, je novinarki naše medijske hiše odgovoril le, da so fotografije dovolj zgovorne.

Že vse od svojih začetkov v medijskem svetu ga imajo številni za ženskarja, sam pa je večkrat priznal, da je pravo nasprotje tega.

Z njegovim prvim dekletom sta bila skupaj kar devet let, vse od njegovega 17. leta, prav tako pa tudi nadaljnjih zvez nikoli ni želel izpostavljati v javnosti in se z njimi hvaliti. V preteklosti je večkrat tako povedal, da dekleta zanj niso trofeja, saj si prej kot afere za eno noč želi resne zveze. 

 

A post shared by jernej (@jernejtozon) on

TO je Jernejev oče povedal o njegovih dekletih

"Zanimivo je, da mi Jernej ni nikoli predstavil dekleta kot svojo punco. Nismo tiste vrste starši, ki bi bili strogi, da bi se bal ali kaj podobnega. Ampak preprosto iz tega razloga, ker je to njegov svet. Vsakega, ki ga sprejme v svoje okolje, naj bo prijatelj, prijateljica ali več od tega, je to njegova stvar. 

Ko jo bo imenoval kot tako in ko jo je, pa čutiš dodatno dolžnost, neko dodatno skrb, in morda mi je želel prav to prihraniti," je pred kratkim objasnil naši novinarki in dodal, da si želi le, da bi Jernej domov pripeljal vedro in srčno dekle.

Kako lepo!

Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: 5 pogostih erotičnih sanj, ki nosijo pomembna sporočila

Priporočamo tudi: Horoskop: Tvoja skrita prednost, s katero ga boš veliko lažje osvojila