Jennifer Lopez v novem filmu v vroči seks sceni

Marca se bomo v naših kinematografih lahko prepričali, ali zares drži, da so prepovedane stvari vedno najslajše.

Jennifer Lopez v novem filmu v vroči seks sceni (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2015

19. marca v naše kinematografe namreč prihaja psihološki triler Sosedov fant (The Boy Next Door), ki nas bo popeljal po tanki meji, ki nedolžno spogledovanje in čutno hrepenenje ločuje od nevarne obsesije.

Ko srednješolska učiteljica, ki jo igra zapeljiva Jennifer Lopez, za trenutek izgubi razsodnost in se preda skušnjavi, ki prihaja v obliki mladega in poželjivega soseda, nehote sproži verižno reakcijo in pade v strašljiv, a vznemirljiv vrtiljak usodne privlačnosti.

Lopez

Film je bil v medijih deležen veliko pozornosti tudi zaradi zelo vroče seks scene med glavnima igralcema (ob Lopezovi, ki igra učiteljico Claire igra seksi Ryan Guzman v vlogi Noaha), v kateri ne manjka strastnega poljubljanja prsi, vročega grabljenja za zadnjico, kunilingusa in drugih z erotiko nabitih prizorov.

Oglej si napovednik:

O zgodbi

Učiteljico Claire Peterson spoznamo na razpotju njenega življenja. Novopečeno mamo samohranilko poleg težav ob skorajšnji ločitvi od nezvestega moža pestijo še skrbi zaradi najstniškega sina in naporno usklajevanje službe in domačih obveznosti. V vsem tem kaosu Claire preprosto odrine svoje potrebe in želje na stranski tir ...

Slednje se spremeni s prihodom novega soseda, čednega in prijaznega najstnika Noaha, ki se nemudoma spoprijatelji s Clairinim sinom. Ustrežljiv Noah je zares dober sosed, saj z veseljem priskoči na pomoč pri hišnih opravilih, ne skopari pa niti s pohvalami, kakršnih Claire že dolgo ni slišala.

Napetost in privlačnost med njima nevarno narašča, dokler neke noči Claire ne popusti in se vda skušnjavi. Ne sluti, da so se prave težave šele začele, saj Noah ne čuti prav nobene želje po prekinitvi razmerja.

Na kratko

Igralska zasedba: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, John Corbett, Ian Nelson in Kristin Chenoweth
Režija: Rob Cohen
Scenarij: Barbara Curry
Žanr: Psihološki triler