Jennifer Lawrence se je znašla sredi ljubezenske zmešnjave

Oskarjevka Jennifer Lawrence in vodja skupine Coldplay Chris Martin naj bi se razšla. In to že drugič. Se je J. Law morda spet zaljubila v svojega nekdanjega fanta?

Jennifer Lawrence se je znašla sredi ljubezenske zmešnjave (foto: Profimedia) Profimedia
15. 7. 2015

Zdi se, da je razmerje simpatične 24-letne hollywoodske zvezdnice Jennifer Lawrence in 38-letnega angleškega glasbenika Chrisa Martina, ki sicer nikoli ni bilo uradno potrjeno, še najbolj podobno vožnji z vlakcem smrti.

Enkrat gredo stvari med njima navzgor, drugič navzdol. So obdobja, ko naj bi se ljubezenska zgodba med zvezdnikoma razvijala v skladu z najbolj pravljičnim scenarijem, potem pa sledi huda kriza.

Še več, prav pred kratkim naj bi se igralka, ki je leta 2013 z glavno vlogo v romantični komični drami Za dežjem posije sonce osvojila oskarja, in vodja priljubljene britanske skupine Coldplay razšla.

In kaj je krivo za domnevni konec njunega razmerja?

Po poročanju dobro obveščenih virov je J. Law prava deloholičarka in je svojemu srčnemu izbrancu posledično posvečala (pre)malo časa. "Jen je nenehno delala, zato se skoraj nič nista videla," je za tednik US Weekly povedal vir, ki je želel ostati neimenovan.

Drugi konec razmerja

Sanjski zvezdniški parček je bil v razmerju skoraj leto dni, a Jennifer in Chris, ki se je aprila tudi uradno ločil od igralke Gwyneth Paltrow, s katero ima dva otroka, sta se prvič razšla že jeseni.

Jennifer

Takrat sta drug brez drugega zdržala le mesec dni, iskrica med njima je namreč znova preskočila in božično-novoletne praznike sta preživela skupaj.

Zdaj pa se zdi, da tudi ljubezenska sreča, ki sta jo odkrila v drugo, ni bila ravno dolgotrajna. Ljubezenska zmešnjava brez primere! Toda ... Je bila za razmerje dejansko usodna pretirana delovna vnema lepotice z velikih platen ali pa bi se morda vendarle morali vprašati, kdo (in ne kaj) je kriv za konec romance?

Krivec za konec razmerja ima namreč morda ime, in sicer Nicholas Hoult. Gre za 25-letnega angleškega igralca, s katerim je bila Jennifer vse do avgusta lani v dolgoletnem turbulentnem razmerju.

Jennifer

Splošno znano pa je, da sta ohranila prijateljske stike in da se še vedno odlično razumeta, kar je med drugim potrdil tudi dobro obveščeni vir: "Tudi njuni družini sta si še vedno blizu."

Trenutno skupaj snemata fantazijsko akcijsko pustolovščino Možje X: Apokalipsa in se menda kar precej očitno spogledujeta.

Flirt iz maščevanja?

Se Jennifer res ogreva za svojega nekdanjega fanta ali pa bi rada le poskrbela, da bi bil Chris ljubosumen?

Jennifer

Glasbenika so prav pred kratkim namreč zasačili v Londonu, kjer se je z roko v roki sprehajal s 47-letno avstralsko glasbeno divo in občasno igralko Kylie Minogue.

Predstavnik žepne Venere se je takoj odzval na poročanja medijev in za spletno stran dailymail.co.uk zanikal morebitno afero svoje varovanke: "To ni zmenek. V tem ni nič resnice. Od obeh vpletenih vem, da sta že dolgo prijatelja."

Kljub njegovim besedam so nekateri ostali skeptični ...

Poleg tega Jennifer menda sploh ni všeč, da se Chris tako zelo dobro razume s svojo nekdanjo soprogo, 42-letno Gwyneth.

Gwyneth

Zgodba bo očitno kmalu postala še bolj zapletena, saj Gwyneth v trendovski newyorški četrti Tribeca načrtuje nakup stanovanja, ki je le nekaj minut hoje oddaljeno od Jenniferinega domovanja!

To pomeni, da bo lahko imela Jennifer svojo 'tekmico' stalno pod nadzorom, izmuzniti pa se ji ne bo mogel niti Chris, ki je pogosto v Velikem jabolku, kjer obiskuje svoja otroka, Apple Blythe Alison in Mosesa Brucea Anthonyja.

Enajstletnica in devetletnik sta se prav pred kratkim dokončno sprijaznila z novim razmerjem svojega slavnega očeta in celo privolila v to, da se Jennifer vseli v njegov dom.

To je za ameriško verzijo revije OK! pred nekaj dnevi razkril nekdo, ki je (nekdanjemu) zvezdniškemu parčku blizu:

"Chris se veseli tega novega poglavja. Zanj je bilo pomembno, da dasta njegova otroka Jennifer zeleno luč."

Kdo ve, morda pa se bosta poti Jennifer in Chrisa v New Yorku povsem po naključju kmalu spet križali. In morda bo med njima še tretjič preskočila ljubezenska iskrica ...

Preberi še: Neverjetna seksualna moč vonja ali pa si oglej barve las, ki so nas očarale to poletje!