Jennifer Lawrence in Chris Martin: Njune ljubezenske zgodbe je konec

Razmerje oskarjevke Jennifer Lawrence in dobitnika grammyja Chrisa Martina ni trajalo dolgo. O njunem intimnem druženju se je začelo govoriti avgusta, zdaj pa je že vsega konec ...

Jennifer Lawrence in Chris Martin (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2014

"Jennifer je bila tista, ki se je odločila, da ne želi biti več v razmerju," je razkril vir, ki je blizu zdaj že nekdanjemu zvezdniškemu paru, ki sta ga sestavljala 24-letna igralka Jennifer Lawrence in 37-letni glasbenik Chris Martin, vodja priljubljene skupine Coldplay.

O njunem skrivnem razmerju, ki naj bi trajalo od julija, se je začelo govoriti in pisati avgusta, kmalu po tem, ko je mlada lepotica končala ljubezensko zgodbo z igralcem Nicholasom Houltom.

Zvezdnika svojega odnosa sicer nikoli nista javno komentirala, a so ju kar nekajkrat skupaj videli v javnosti, oglasili pa so se tudi njuni številni prijatelji, ki so v njunem imenu potrdili razmerje.

Svoj blagoslov jima je dala celo 42-letna igralka Gwyneth Paltrow, uradno še vedno Chrisova soproga, ki se je s svojo 'naslednico' pred nedavnim menda dobila na prijateljskem kosilu. Kljub vsemu temu pa je romance med zvezdnikoma konec.

"Jennifer ima dovolj gledanja, kako se Chris igra srečno družino z nekdanjo soprogo Gwyneth Paltrow, hkrati pa je njo poskušal skriti pred javnostjo, kar ji je šlo pošteno na živce," je razlog za to, da sta Jennifer in Chris ubrala vsak svojo pot, razkril vir. Chris v zadnjem času namreč neguje zelo tesen odnos z Gwyneth, kar je pravzaprav pohvalno, saj ima z njo dva otroka, desetletno Apple in osemletnega Mosesa.

Zanimivo je, da je Jennifer Chrisa zapustila le dan po tem, ko si je privoščil večerjo z bivšo. Seveda so se takoj pojavile govorice, da je med njima ponovno preskočila iskrica, resnici na ljubo pa je malo možnosti, da se je to dejansko tudi zgodilo. Gwyneth naj bi namreč že povsem prebolela Chrisa in se videvala z Bradom Falchukom, enim od ustvarjalcev uspešne ameriške serije Glee. 

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova