Jennifer Garner preživlja težke čase, a je optimistična

Hollywoodska zvezdnica Jennifer Garner je znova povsem odkrito spregovorila o ločitvi od svojega kolega in soproga Bena Afflecka.

Jennifer Garner preživlja težke čase, a je optimistična (foto: Profimedia) Profimedia
30. 3. 2016

Zdi se, da je ameriška igralka in producentka Jennifer Garner v zadnjem času zelo dobro razpoložena za klepetanje in da z novinarji rada deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, kar je za zvezdnico njenega kova seveda precej nenavadno.

Potem ko je dala za priljubljeni ameriški mesečnik Vanity Fair ekskluzivni intervju, v katerem je spregovorila o svojem trenutnem življenjskem položaju, je pred kratkim sledila še ena čustvena izpoved, tokrat za pogovorni šov Today.

V njem je 43-letnica med drugim povsem odkrito spregovorila o tem, kako je prestajala obdobje, zaznamovano z ločitvijo od 43-letnega ameriškega igralca in filmskega ustvarjalca Bena Afflecka.

Jen

Dogajanje v tem obdobju so mediji seveda ves čas pridno spremljali. Jennifer je poudarila, da so ji v težkih časih ob strani stali predvsem ljudje iz njene bližnje okolice, ki so ji dali močno podporo:

"Našla sem ljudi, ki so bili do mene tako topli in srčni, da vse skupaj sploh ni bilo tako hudo, kot si človek morda predstavlja. Ljudje so bili tako dobri do moje družine, to jim je res treba priznati. Vsem nam gre dobro."

Te besede zvenijo presenetljivo pozitivno, še posebno ob dejstvu, da Jennifer in Ben nista imela neke kratke in neresne afere, ampak sta po zakonskih vodah plula deset let in imata tri skupne otroke, desetletno Violet Anne, sedemletno Seraphino 'Sero' Rose Elizabeth in štiriletnega Samuela 'Sama'.

"Otrokom gre dobro, kmalu bodo šli v šolo. Ben jim je ves čas na voljo in skrbi zanje. Vse bomo spravili v red,"

se glasi optimistična napoved simpatične zvezdnice, ki ji je bila po tem, ko je 30. junija lani, dan po 10. obletnici poroke, skupaj z Benom sporočila, da se ločuje, medijska pozornost seveda zagotovljena.

Bosta obnovila razmerje? Jennifer je noseča, je otrok Benov?! Ali ima že novega? Še vedno živita skupaj ... Takšne in podobne udarne naslove smo v drugi polovici prejšnjega leta lahko prebirali v skoraj vseh svetovnih medijih.

Ločitev, ki poteka pod lupo javnosti oziroma medijev, pa je lahko seveda še toliko bolj obremenjujoča za vse, ki so v njej udeleženi.

Za zvezdnico, ki nas je v smeh med drugim spravljala v romantični komediji Od deklice do bejbe, pa je vsa ta silna medijska pozornost le še dodatni element neke že tako in tako zapletene življenjske okoliščine.

"Na splošno ni preprosto prestajati tega. Če to počneš na očeh javnosti, pa gre le še za dodaten aspekt," je razmere analizirala trikratna mamica, ki so se ji med pogovorom zasolzile oči: "Vedno je težko, če se ti življenje zamaje, za kogarkoli že."

Medtem ko Jennifer očitno čuti potrebo po tem, da govori o ločitvi, se zdi, da se Ben, zvezdnik aktualnega akcijskega domišljijskega spektakla Batman proti Supermanu: Zora pravice, drugače spopada z neprijetnim dogodkom.

"Ona hoče govoriti o tem, da lahko vse skupaj predela in da lahko reče: 'Govorila sem o tem in tega nočem nikoli več storiti.' To je v redu. Seveda lahko govori o tem," je za sloviti ameriški dnevnik The New York Times dejal Ben, ko so ga po Jenniferinem prvem obsežnem intervjuju, ki ga je dala za že omenjeni Vanity Fair, vprašali, kaj si misli o tem, da njegova bivša podrobnosti iz zasebnega življenja deli z mediji.

"Jen je sijajna. Res je čudovita oseba in odlično shajava drug z drugim," je še dodal zvezdnik.

No, nekoga pa je že drugi povsem odkriti igralkin intervju v zelo kratkem času verjetno vendarle spet razjezil ... Po poročanju ameriškega portala Radar Online njeni nekdanji tašči Christine Anne Boldt (na fotografiji spodaj) namreč nikakor ni všeč, da je Jennifer tako zelo zgovorna.

tašča

Benova mama meni, da zvezdnica njenega sina 'opravlja' zato, da bi se spet znašla v središču pozornosti in da bi tako promovirala svoj najnovejši film.