Jennifer Aniston kupila 25 milijonov dolarjev vredno vilo

Jennifer Aniston si je omislila poletno rezidenco na Bel Airu, kjer namerava preživljati proste trenutke in uživati s svojim fantom Justinom Therouxom, s katerim naj bi tudi pričakovala naraščaj. A to so za zdaj samo govorice.

Jennifer Aniston kupila 25 milijonov dolarjev vredno vilo (foto: Story Press) Story Press
10. 2. 2012

Začetna cena luksuzne vile je bila skoraj 25 milijonov dolarjev, a je zvezdnici uspelo znižati ceno na 21 milijonov.

Hiša je v slikovitem delu bogataškega naselja, ki je znano po tem, da bogatim omogoča mir in zasebnost. Prav zaradi tega ima Jennifer zelo pomembne sosede, kot so Nicholas Cage, Hugh Hefner, Lauren Bacall in mnogo drugih. Hiša res ponuja veliko zasebnosti, saj jo obkrožajo prekrasni stekleni zidovi. Seveda ima tudi še posebno hišo za goste, bazen, džakuzi, vinograd, vinsko klet ter sobo za projekcijo filmov. Jennifer je lani prodala vilo na Beverly Hillsu, in to za 37 milijonov dolarjev, tako da z nakupom nove ni preveč posegla v svoj proračun.

V novi hiši bo imela tudi štiri spalnice in šest kopalnic.

Jenino novo domovanje je projektiral slavni A. Quincy Jones, prejšnji lastnik pa je bil Robert Maguires, ustanovitelj prestižne nepremičninske agencije. Na prodaj je bila od leta 2008. Terasasti zadnji del hiše ponuja prekrasen razgled nad kanjon in mesto.

Prav nakup hiše je znova sprožil govorice, da Jennifer in Justin pričakujeta naraščaj. Poleg tega so govorice nastale tudi zaradi tega, ker se ni pojavila na podelitvi zlatih globusov. Oktobra je za revijo Elle povedala, da se ji še ne mudi z naraščajem, a je pozneje to trditev demantirala z izjavo, da ima občutek, da bo v letu 2012 postala mamica. Poleg tega po nekaterih informacijah trenutno ne sprejema ponudb za nove vloge, kar mogoče res napeljuje na misel, da se pripravlja na materinstvo.

Hiša pa ni edini nepremičninski nakup zvezdnice v zadnjem času.

Lani proti koncu leta je v New Yorku kupila dve stanovanji, za kateri je odštela skoraj osem milijonov dolarjev. Pojavile pa so se tudi že govorice, da naj bi ju že dala na prodaj, saj bo z njima mastno zaslužila. Eno je na primer opremil priznani oblikovalec Emery Roth.

Sandra Bratuša za revijo Story