Jennifer Aniston se bo poročila!

Simpatična ameriška igralka Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo v humoristični seriji Prijatelji, se bo po poročanju revije People sprehodila do oltarja s svojim fantom, igralcem in scenaristom Justinom Therouxom.

20. 8. 2012

"Justin Theroux je imel v petek neverjetno zabavo za rojstni dan, dobil je izjemno darilo, ko je njegova punca Jennifer Aniston sprejela njegovo ženitno ponudbo," je za revijo People povedal njegov predstavnik. Veselo novico je potrdil tudi Steven Huvane, predstavnik nekdanje zvezdnice humoristične serije Prijatelji.

Igralca, ki sta se spoznala in zaljubila na snemanju komedije Odklop, sta skupaj 15 mesecev.

Za 43-letno Anistonovo bo to drugi zakon – znano je, da je bila poročena s hollywoodskim polbogom Bradom Pittom, od katerega se je ločila leta 2005, ko se je Brad zaljubil v Angelino Jolie, soigralko iz filma Gospod in gospa Smith. Jenniferin 41-letni srčni izbranec pa še ni bil poročen.

Zanimivo pa je, da je 48-letni Brad takoj, ko je v časopisu prebral, da se je zaročila, poklical svojo nekdanjo ženo.

"Bivši soprogi je namenil en telefonski klic in ji čestital za srečo v ljubezni. Rekel ji je, da je zelo srečen zaradi nje," je Daily Mirrorju povedal Bradov prijatelj. V prijetnem telefonskem pogovoru sta nekdanja zakonca kramljala o zaročnem prstanu, njenem zaročencu Justinu in o poroki, Brad pa je Jennifer v šali vprašal, ali ga bo povabila na poroko.

"Zaželel ji je srečo v nadaljnjem življenju in čestital za odločitev, ki je enaka, kot sta jo sprejela Brad in Angelina Jolie, ki se bosta poročila čez nekaj tednov," je še razkril igralčev prijatelj.

Naj spomnimo, da je Brad po ločitvi ostal v prijateljskih odnosih z Jennifer, kar seveda ni bilo všeč njegovi novi partnerici Angelini. Zato lahko pričakujemo, da bosta Brad in Angie dobila vabilo na Jenniferino poroko, manj verjetno pa je, da bo 'prijateljica' zaplesala na njuni poroki. Ljubosumna Angelina Jennifer namreč noče videti v svoji bližini, zato prav gotovo ne bo najbolj vesela, da bo njena tašča Jane Pitt med svati na Jenniferini poroki.

"Še vedno se slišita in si dopisujeta, ostali sta dobri prijateljici," je povedal dobro obveščeni vir.