Jennifer Aniston preložila poroko

Jennifer Aniston, nekdanja zvezdnica priljubljene humoristične serije Prijatelji in nekdanja soproga Brada Pitta ter njen precej manj slaven zaročenec sta se odločila, da bosta preložila dolgo načrtovano poroko. Zaročenca, ki sta menda še vedno noro zaljubljena, sta to odločitev sprejela, ker se nikakor ne moreta dogovoriti o 'razsežnostih' poroke.

Jennifer Aniston (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 5. 2013

Jennifer Aniston in njen zaročenec Justin Theroux sta poroko preložila za nekaj mesecev, ker se ne moreta, nočeta ali ne znata dogovoriti, kako velika naj bi bila poroka. 44-letna zvezdnica si želi razkošno proslavo, dve leti mlajši Justin pa je očitno bolj skromen, saj bi rad imel manjšo, intimno zabavo.

Ker te težave nista mogla rešiti, sta se odločila za najlažjo možno rešitev – veseli dogodek sta preložila na konec poletja. Usodni da sta si bila menda pripravljena dahniti že naslednji mesec, a je bila Jennifer polno zasedena s produciranjem filmskega omnibusa Call Me Crazy: A Five Film, zato je načrtovanje poroke postavila na hladno.

Jennifer je zelo ponosna na omenjeni projekt, kompilacijo petih kratkih filmov, ki se ubadajo z duševnimi boleznimi, in pojasnjuje, da gre za stvaritev, katere cilj je zmanjšati negativno percepcijo in stigmatizacijo pacientov, ki bolehajo za duševnimi boleznimi.

"Duševne bolezni so pomembna tema in težava, ki se je dotaknila veliko naših življenj, veliko naših družin. Zdi se nam, da je to tema, ki potrebuje pozornost zaradi vseh stigem in sramu, ki jo spremljajo," pravi Jen. Pa pustimo zdaj to in se vrnimo k težko pričakovani poroki ...

Preveč načrtovanja bi jo lahko spravilo ob živce

Številni so ob informaciji, da je preložena, verjetno že pomislili, da v razmerju slavnega parčka v resnici škripa, a očitno ni tako, saj je njen prijatelj pojasnil, da imata zaljubljenca glede tega dejansko zelo sproščeno stališče:

"Jen in Justin sta povsem sproščena, ko gre za načrtovanje poroke. Poroke se veselita, a imata različni ideji o njeni velikosti. To ne bo spremenilo ničesar, ker sta noro zaljubljena. Vsakič, ko ju vidim, se objemata in poljubljata. Jen si želi nekoliko večjo z vsemi svojimi prijatelji, Justin pa bi imel raje intimno proslavo. Poroko lahko pričakujemo ob koncu poletja." Sicer pa je slavna igralka pred časom izjavila, da se ne veseli načrtovanja poroke:

"To se bo verjetno zgodilo v zadnjem hipu! Preveč načrtovanja bi me lahko spravilo ob živce." Jennifer in Justin sta se zaročila prejšnje poletje in vse od takrat njuni najbolj goreči oboževalci že nestrpno čakajo na poroko.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri