Jennifer Aniston ovita v žalost, umrla je njena mami Nancy Dow

47-letna ameriška igralka Jennifer Aniston preživlja težke čase, saj se sooča z izgubo svoje ljube mame Nancy.

Jennifer Aniston ovita v žalost, umrla je njena mami Nancy Dow (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2016

"Z veliko žalostjo sporočam, da sva z bratom Johnom ostala brez mame Nancy Dow. Ob smrti je bila stara 79 let, po dolgotrajni bolezni je mirno odšla obkrožena z družinskimi člani in prijatelji," je igralka povedala za People in dodala, da v teh težkih časih žalovanja družina prosi za spoštovanje zasebnosti.

Nancy je bila igralka, ki je med drugim zaigrala v televizijski seriji The Beverly Hillbillies (leta 1966) in seriji The Wild Wild West (leta 1967). Njeno novejše delo pa vključuje vlogo v drami Pure iz leta 2004.

Znano je, da je bila Nancy (na fotografiji spodaj) zelo šibkega zdravja po tem, ko je leta 2011 doživela kap, leto pozneje pa še eno.

Nancy

Jennifer se je Nancy rodila v zakonu z igralcem Johnom Anistonom (na fotografiji spodaj), s katerim je bila poročena od leta 1965 do leta 1980. Ko sta se ločila, je bila slavna igralka stara komaj 9 let.

Jennifer

Si vedela, da je imela Jennifer v času razcveta svoje igralske kariere resne družinske težave prav zaradi svoje mame?

Nancy je tabloidom namreč izdala pikantne informacije iz zasebnega življenja svoje hčerke, še več, šla je celo tako daleč, da je izdala knjigo, v kateri se je razpisala tudi o intimnih podrobnostih hollywoodske zvezdnice. Več o tem si preberi tukaj!