Jennifer Aniston, je to res tvoj polbrat?

Jennifer Aniston in njen polbrat Alex John Aniston, ki ga je Jenniferin oče, 83-letni grško-ameriški igralec John Aniston dobil v svojem drugem zakonu, nimata – razen seveda očeta – prav ničesar skupnega. Pravzaprav sta si različna kot dan in noč.

Jennifer Aniston, je to res tvoj polbrat? (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2017

Medtem ko ona uživa v glamuroznem hollywoodskem slogu življenja, se on kot brezbrižni panker seli iz mesta v mesto.

Po poročanju britanskega tabloidnega dnevnika Daily Mail že več kot deset let nimata prav nobenih stikov.

Nazadnje sta se skupaj v javnosti pokazala leta 2004, ko se je takrat 14-letni AJ, kot kličejo Alexa Johna, s svojima staršema udeležil premiere Jenniferinega filma In prišla je Polly.

Polbrat 48-letne ameriške igralke (na fotografiji spodaj) meni, da s tem, da nimata stikov, ni prav nič narobe.

"Biti njen brat je prava muka. Med šolanjem so me stalno spraševali o njej. To me je dolga leta spravljalo ob živce,"

je dejal v pogovoru za omenjeni časnik, na vprašanje, ali bo kdaj podrobneje spregovoril o svoji slavni sorodnici, pa je odgovoril:

"Nikoli!"

Glamurozni svet, v katerem kot svetovna zvezdnica živi Jennifer, Alexa Johna prav nič ne privlači. Osemindvajsetletnik, ki se je povsem zavedno odločil za življenje zunaj soja žarometov, se kot kakšen nomad seli po ZDA in – kot poročajo ameriški mediji – nima redne službe in je oče dveh majhnih otrok.

Po poročanju dobro obveščenega vira je svobodoljubni mladi mož zapustil svojega sinčka Ryata, hčerkico Kiro in njuno mamo Adriane Hallek ter prekinil prav vse stike z njimi.

"AJ ne videva svojih otrok, s Kiro se je dobil le enkrat. Ne plačuje preživnine, ki pa je tudi nihče ne terja od njega," je povedal prijatelj njegove bivše Adriane.

Namesto da bi skrbel za svojo družino, naj bi se Jenniferin polbrat v Kaliforniji ustalil z novo srčno izbranko. Paparaci so tetoviranega mladeniča že večkrat zasačili v spremstvu temnolase lepotice.

Kaj pa o vedenju svojega polbrata meni Jennifer?

Odgovor na to vprašanje sicer ni znan, dejstvo pa je, da družina zanjo nikoli ni bila lahka in prijetna tema.

Junakinja nekdaj izredno priljubljene humoristične serije Prijatelji slabega odnosa namreč nima le s polbratom, ampak je pošteno škripalo tudi njeno razmerje z mamo Nancy Dow.

Igralki in modelu, ki je pri 79 letih umrla maja lani, nikoli ni oprostila, da je novinarjem razkrila podrobnosti iz njenega zasebnega življenja in da je leta 1999 izdala knjigo, v kateri se je razpisala o njej.

Jennifer je zaradi tega povsem prekinila stike s svojo mamo, s katero se je nekoliko zbližala šele tik pred njeno smrtjo.

Žalostne situacije, ki vlada v slavni družini, očitno ne more spremeniti niti hollywoodski glamur ...

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Negovalka pokojne mame Jennifer Aniston grozi z neprijetnim razkritjem ali pa Usoda se je tokrat grdo poigrala z Jennifer Aniston

Priporočamo tudi: Kaj Jennifer Aniston v resnici počne, da izgleda 20 let mlajša?