Jennifer Aniston in Justin Theroux: Prišlo na dan, zakaj sta se v resnici razšla!

Minuli konec tedna smo izvedeli, da sta se Jennifer Aniston in Justin Theroux po le dveh letih zakona razšla. Končno vemo tudi, zakaj.

Jennifer Aniston in Justin Theroux: Prišlo na dan, zakaj sta se v resnici razšla! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2018

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta v sporočilu za javnost pojasnila, da je bila odločitev "skupna in ljubeča" in da bosta kljub razhodu ohranila dragoceno prijateljstvo.

"Bila sta čudovit par in gojila sta globoka čustva drug do drugega," piše portal ET. A kljub temu so njuni prijatelji razhod napovedovali že več časa, saj naj bi si bila preprosto preveč različna.

New York in Los Angeles

Justin čas veliko raje preživlja v New Yorku in to naj bi že prej predstavljalo probleme v njunem razmerju. Ker ima zelo raznoliko skupino prijateljev, kot so pisatelji, komedijanti, imetniki restavracij itd., se v New Yorku odločno počuti.

Tega pa žal ne moremo reči za Jennifer, ki je se paparacem zelo težko izmakne. Ona ima raje druženja z najbližnjimi prijatelji, medtem ko on uživa v utripu mesta.

Trudila sta se, da bi jima uspelo, ampak ...

Vir portala ET je pojasnil, da se je Justin izjemno trudil, da bi se Jennifer v New Yorku počutila čim bolje. S paparaci, ki so ji sledili na vsakem koraku, je celo sklenil pogodbo, da jo lahko fotografirajo le enkrat na dan in jo potem pustijo na miru.

Prav tako se je izselil iz svojega stanovanja in skupaj sta se preselila na drugo stran mesta. A zaradi pretirane prisotnosti paparacov, ki so ves čas čakali na svojo priložnost, so se začeli krhati tudi njuni odnosi s sosedi. Enkrat naj bi Justin celo našel svoj motor prekrit z narezano mortadelo, za kar je Jennifer krivila sosede.

"Jennifer v New Yorku preprosto ni mogla biti srečna," je še povedal vir. Sčasoma sta se zato preselila nazaj v Los Angeles, Justin pa je vedno iskal razloge, da se je vračal v New York.

Se še spomniš, kako sta se spoznala?

Jennifer in Justin sta se spoznala leta 2007 na snemanju filma Tropic Thunder. Očitno to ni bila ravno ljubezen na prvi pogled, saj sta razmerje začela šele tri leta kasneje. Po zaroki leta 2012 so se nekaj časa pojavljale celo govorice, da sta se razšla, a nato sta se čez tri leta končno tudi poročila.

Po sedmih letih razmerja in le dveh letih zakona in pol naj bi se razšla že konec minulega leta, javnosti pa sta žalostno novico sporočila šele prejšnji teden. 

Vir: etonline.com

Pisali pa smo tudi že o njunih ritualih, ki naj bi razmerje ohranjali sveže. Jima morda tudi zato ni uspelo? Preveri še: Jennifer in Justin imata zelo nenavadne zakonske rituale

Preberi še: Legenda pravi, da med osebama, ki sta si usojeni, obstaja NEVIDNA NIT ...

Priporočamo tudi: Čudovita intimna vprašanja, ki jih (vsaj enkrat) zastavi svojemu partnerju