Jennifer in Justin imata zelo nenavadne zakonske rituale

Hollywoodska zvezdnika Jennifer Aniston in Justin Theroux sta poročena šele od avgusta letos, a v njunem vsakdanjem skupnem življenju naj bi se že 'udomačili' nekateri nenavadni zakonski rituali.

Jennifer Aniston (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2015

Preteklost Jennifer Aniston in Justina Therouxa je mogoče opisati tudi z le nekaj številkami. Šestinštiridesetletna igralka in njen 44-letni stanovski kolega sta se spoznala pred dobrimi štirimi leti, natančneje maja 2011, in sicer na snemanju skupnega filma, komedije Odklop, med katerim sta se tudi zaljubila.

Desetega avgusta 2012 sta se zaročila, 5. avgusta 2015 pa sta si končno dahnila usodni 'da'.

Kaj pa sedanjost?

Tudi danes številke očitno igrajo pomembno vlogo v njunih življenjih, saj zvezdnika skupaj preživita največ štiri ure na dan! Kako, prosim? Da, prav ste prebrali! Jennifer in Justin si močno želita, da bi njuno zvezdniško razmerje ostalo sveže in seksi.

Da bi se jima ta želja tudi izpolnila, pa drug drugega ne smeta pretirano 'nadlegovati', kar v prevodu pomeni, da ni nujno potrebno, da se stalno videvata in ves čas visita skupaj.

Igralca sta sestavila seznam svojih, milo rečeno, neobičajnih pravil, s katerimi njuno zakonsko življenje ostaja uspešno in živo.

Prvo pravilo: izogni se dolgčasu

"Brez kakršnihkoli dvomov se ljubita in sta resnično tudi najboljša prijatelja, a skrbno in dosledno pazita, da ne preživita preveč časa skupaj," je dobro obveščeni vir, ki je zvezdnikoma blizu, pojasnil v pogovoru za ameriško verzijo priljubljene revije OK!.

'Pravilo štirih ur' naj bi preprečilo, da bi Jen in Justin mutirala v zdolgočasen parček, ki bi ves čas visel skupaj. Oba sta namreč zelo neodvisna, zato ni prav nič čudno, da si ob razmerju želita živeti še vsak svoje samostojno življenje.

Jennifer

Drugo pravilo: vroča SMS-sporočila začinijo zakon

Pravzaprav pa 'pravilo štirih ur' sploh ni tako zelo krvavo potrebno, saj se igralca zaradi delovnih obveznosti tako in tako zelo malo vidita.

Medtem ko Jennifer veliko večino časa preživi na zahodni obali ZDA, v sončnem Los Angelesu, je Justin pogosto na vzhodni obali, natančneje v New Yorku, kjer snema serijo The Leftovers.

"Dejansko jima gre veliko bolje, če živita na različnih obalah. Takrat flirtata prek SMS-sporočil, zelo rada pa si pošiljata tudi fotografije svojih poročnih prstanov," je pojasnil vir.

Tretje pravilo: ločeni spalnici, lepo prosim

Celo takrat, kadar se zgodi, da sta oba igralska zvezdnika doma, dosledno zagotavljata, da noči preživljata v ločenih spalnicah. Zakaj? Ali Justin morda smrči? Nikakor ne. Tudi v tem primeru so neobičajni rituali glavni razlog za to, da se po tem, ko si zaželita lahko noč, vsak poda v svojo smer.

"Justin v postelji rad bere, gleda televizijo, brska po internetu in pošilja elektronsko pošto. Vse to pogosto počne hkrati, s čimer Jen, kadar ta želi spati, spravlja ob pamet," je razkril vir.

Četrto pravilo: preprečuj stres

Med drugim tudi zaradi tega se zdi, da četrta zakonska zapoved zvezdnikov še zdaleč ni nepomembna. V skladu z izrekom, da je bolje preprečiti kot zdraviti, se njuno četrto pravilo glasi, da se je treba prepirom že vnaprej izogniti.

Če se redko vidita, se tudi redko prepirata. Če ne spita v isti postelji, Justin svoji srčni izbranki ne more parati živcev s svojimi navadami pred spanjem.

Sliši se logično, kajne?

Če se postavni igralec vendarle znajde v nemilosti svoje drage, pa – preden reagira – očitno dobro premisli, ali se sploh splača zaplesti v prepir.

Peto pravilo: osrečuj svojo soprogo

Njuno zadnje pravilo je najpreprosteje pojasniti s primerom. Justin je pred kratkim v nekem televizijskem šovu razkril svoj čudaški konjiček – v prostem času je (bil) strasten zbiralec človeških zob! Da, tudi tokrat ste prebrali prav.

Ker gre njegovi soprogi ta konjiček blazno na živce, pa ga je njej na ljubo obesil na klin. Zdi se torej, da se Justinovo zakonsko pravilo, ki je zanj izredno pomembno, glasi: poskrbi, da je tvoja žena ves čas srečna. Jennifer je ta, peta zakonska zapoved verjetno še posebno všeč ...

Preberi še: 5 znakov, ki ti kažejo, da si se zaljubila ali pa si oglej noro ljubko družinsko fotografijo Blake Lively in Ryana Reynoldsa z dojenčico.

Priporočamo tudi: Najlepše svečane frizure za veseli december in članek Zakaj moški ljubijo drugače?