Jennifer Aniston ceni žensko zavezništvo

Misija? Ženska moč! Igralka Jennifer Aniston od svojih prijateljic dobiva močno oporo. Morda je prav zato v zadnjem času tako seksi, sproščena in uspešna kot že dolgo ne.

20. 5. 2010

To bi bil naravnost popolni 'Chick Flick', kot v Hollywoodu šaljivo pravijo romantičnim filmom za ženske. Uspešna samska ženska preprosto ne najde gospoda pravega. Toda namesto da bi bila zaradi tega nesrečna in polna frustracij, raje 'vpreže' svoje prijateljice – učiteljica joge se preseli k njej, najboljša prijateljica postane življenjska svetovalka, najhujša tekmica iz službe pa njena zaveznica.

Še ena romantična komedija z Jennifer Aniston?

Živi z učiteljico joge

Ne, še bolje! To zgodbo, ki je vsekakor zrela za Hollywood, 41-letna igralka piše v zasebnem življenju. Namesto da bi se trudila najti nasled­njega gospoda pravega, trenutno glavne vloge v svojem življenju deli ženskam, ki ji dobro denejo. Pri tem pa se mora vendarle tudi malo truditi in znojiti.

Trenutno to počne z 42-letno Mandy Ingber. Jen pod nadzorom te učiteljice joge že vse od ločitve od Brada Pitta v začetku leta 2005 skoraj vsak dan vadi nekakšno mešanico joge, kardiotreninga in borilnih veščin. Poplačilo za trud nista le duševna moč in sanjsko telo, ampak tudi dobra prijateljica, ki je pred kratkim postala celo sostanovalka hollywoodske zvezdnice.

“Mandy je njena zaupna prijateljica, postala je že neke vrste sestra. Jen si je prav gotovo mislila, da bo poskušala živeti z dobro prijateljico, če že noben tip ne živi pri njej,” je igralkin prijatelj komentiral njeno odločitev, da si razkošne vile v Beverly Hillsu ne bo več delila le z mešancem Normanom.

Ima svojo svetovalko

Druga članica novoustanovljenega dekliškega kluba je 55-letna Leigh Kilton - Smith, ki je že več kot 20 let Jenniferina učiteljica igre in hkrati že kar materinsko naravnana prijateljica. Po novem je Leigh prevzela še vlogo nekakšne življenjske učiteljice.

“Jennifer je svojim prijateljem razkrila, da niti ene pomembne odločitve ne sprejme brez njenega nasveta,” vejo povedati njeni holivudski prijatelji.

Jen, znana po ljubezenskih zgodbah, ki do zdaj še niso imele srečnega konca, se po novem prav o vseh pomembnih vprašanjih, povezanih s svojim profesionalnim in zasebnim življenjem, posvetuje z Leigh. Ta je postala njena svojevrstna trenerka za kakovostnejše življenje, Jen pa njeno mnenje izredno ceni.

“Leigh z njo ocenjuje potencialne fante, pomaga ji pri urejanju doma po metodi feng šui in celo pri izbiri vlog, za katere misli, da ji bodo pomagale pri karieri,” je razkril vir.

Zvezdnica je očitno izgubila samozavest in zaupanje v lastno presojo, zato se je po pomoč zatekla k tej dolgoletni prijateljici. Prav Leigh naj bi jo prepričala, da konča lažno razmerje s škotskim kolegom Gerardom Butlerjem, ki je bilo namenjeno predvsem šovu in promociji akcijske romantične komedije Lovec na glave. Poleg tega ji je menda svetovala, da dokončno pretrga vse stike z bivšim fantom Johnom Mayerjem. Prav zato njena slavna varovanka v zadnjem času več energije kot srčnim zadevam namenja drugim stvarem, kot je feng šui, in se udejstvuje v dobrodelnem smislu. Trenutno ima polne roke dela s sirotišnico Friends Of El Faro.

Ujela se je z Nicole Kidman

Potem pa je tukaj še Nicole Kidman, s katero na Mauiju trenutno snema komedijo Adama Sandlerja z naslovom Just Go with It. Adam, ki je torej blažen med ženami, pa se kar precej čudi neverjetni sproščenosti Jen, ki po koncu snemanj z Nicole, ki sicer vedno deluje precej hladno, najraje tekmuje v vrtenju hulahupa in medtem govori neumnosti. In kaj Jennifer pravi o visokorasli avstralski igralki, ki jo je do zdaj le bežno poznala?

“Brez dvoma je izredno duhovita!”

In s svojo duhovitostjo se seveda popolno ujema z Jenniferino žensko družbo. Mimogrede, v dobri romantični komediji se gospod pravi vedno pojavi takrat, ko ga glavna junakinja navidezno najmanj potrebuje …

Za več 'rumenih' novic klikni na www.govori.se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri