Zvezdnica YouTube-a bo dobila svojo lutko v Madame Tussauds

Američanka Jenna Marbles (njeno pravo ime je Jenna N. Mourey) piše zgodovino, saj se bo pridružila svetovno znanim imenom, kot so Barack Obama, Prince William, Marilyn Monroe in drugim, ki so že dobili svojo voščeno lutko v naravni velikosti.

Zvezdnica YouTube-a bo dobila svojo lutko v Madame Tussauds (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2015

28-letna vlogerka ima od 1. maja letos na svojem YouTube kanalu že več kot 15 milijonov sledilcev, s čimer se je njen kanal v zgodovino zapisal kot najuspešnejši YouTube kanal, ki ga upravlja ženska

Ta izjemni uspeh so prepoznali tudi pri Madame Tussauds in na spletni strani tega slovitega muzeja že lahko vidimo prve fotografije Jenne, kako jo merijo za izdelavo voščene lutke (mimogrede, ustvarjalci lutke za izdelavo potrebujejo kar 250 meritev).

Jenna

Ob novici, da bo dobila svojo voščeno lutko (mimogrede, lutka bo od oktobra na ogled v muzeju Madame Tussauds v New Yorku), je Jenna na Instagram profilu objavila tale video.

Njena voščena lutka bo, kot pravijo pri Madame Tussauds tudi prva, ki bo v pozi "delanja 'selfie' posnetka", telefon, ki ga bo imela Jenna v roki, pa bo pravi in bo deloval, tako da bodo lahko obiskovalci muzeja z zvezdnico tudi dejansko posneli 'selfie'.

Jennini vlogi pokrivajo najrazličnejše teme, od stvari, o katerih dekleta lažejo, stvari, ki unižujejo življenje, o psih itd. Predlagamo, da kar obiščeš njen kanal, ki jo je popeljal do svetovne slave.

Cosmo izbor TOP 3 videoposnetkov Jenne Marbles

Tile trije videi so sploh zabavni ...

1

2

3

...

Oglej si tudi noro zabaven video, kako so dekleta policijskemu risarju opisale fantov penis ali pa preberi 10 znakov, da imaš težave s ščitnico!