Jeeeeeej! Iris Mulej je drugič mamica, sinu pa sta nadela PRELEPO (neslovensko) ime

Mladi družinici želimo iskrene čestitke! ❤️

Jeeeeeej! Iris Mulej je drugič mamica, sinu pa sta nadela PRELEPO (neslovensko) ime (foto: Facebook.com/@irismulej) Facebook.com/@irismulej
22. 5. 2019

Iris Mulej je v jeseniški porodnišnici včeraj rodila drugega otroka; s partnerjem Admirjem ju je na svetu pozdravil sin, kot je Iris zapisala na svojem Instagram profilu, pa je rodila najtežjega dečka v celi porodnišnici. 

Njegovo ime je ... Arron Barčić. Si v Sloveniji že zasledila kaj podobnega? 

Iris je objavila tudi že prvo fotografijo svojega sina:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Iris se je med nosečnostjo sicer soočala z nekaj težavami, saj je le kratek čas pred porodom svoje sledilke obvestila, da je bila njena druga nosečnost veliko bolj zahtevna kot prva. 

"Ja, tale druga nosečnost me je na koncu kar zdelala... oziroma me še vedno muči, ker se našemu fantu A nikamor ne mudi. Najprej od 4. meseca naprej nisem več smela dvigovati težkih stvari, sploh pa ne mojo lubico Isabello (tu se je na žalost tudi zaključilo najino uvajanje s kahlico in mi je ginekologinja rekla, da se bom temu posvetila pač po porodu), potem me je začela v 7.m mučiti prebava in zgaga, v 8.m občasno še križ, 9.m pa konstantno išias, zbadajoča bolečina v medenici, prejšnji teden pa me je tako uščipnilo v križu, da sem bila skoraj 3 dni nepokretna," je priznala pod spodnjo fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Mladi družinici želimo obliiiiilo lepih skupnih trenutkov.

Fotografije: Instagram.com/irismulej

Preberi še: Chiara Ferragni se je ostrigla! Poglej, za katero (noro KUL) pričesko se je odločila

Priporočamo tudi: Dokumentarec o Meghan Markle razkril, da se je njuna ljubezen s Harryjem začela na Instagramu (+druge PODROBNOSTI)