Je umrla zaradi predoziranja?

Brittany Murphy, igralka, ki je imela samo 32 let, je svoje mlado življenje končala na tragičen način.

28. 12. 2009

Pod tušem ji je odpovedalo srce in tudi oživljanje v rešilnem avtomobilu je bilo zaman. Srčni udar, je bila prva diagnoza. Pozneje pa je prišlo na dan, da naj bi ga povzročila razna zdravila, ki jih je igralka uživala.

Govorice in sumi na umor

Takoj po tragični novici, da je Brittany preminila, so se začele pojavljati govorice, da je morda šlo celo za umor.

A jih je Ed Winter, mrliški oglednik zavoda v Los Angelesu, takoj zavrgel. Izjavil je, da so v njeni hiši našli kup raznih receptov, ni pa hotel povedati, o katerih zdravilih je bil govor. Brittany naj bi bolehala za diabetesom, v medijih so se razpisali, da je zadnje dni jemala tudi zdravila proti gripi. Ni pa pisalo, ali je šlo za novo gripo ali tisto običajno. Igralko je mati Sharon našla v stanovanju, ki je last njenega moža Simona Monjacka. V bolnišnici je izrazil željo, da ne bi naredili obdukcije, a bodo to vseeno storili. Ne ve se še, kdaj natanko, a čim prej.

Uradnih podatkov še ni, njeni prijatelji pa so britanskim medijem razkrili nekaj skrivnosti. Igralka naj bi bila že dlje časa odvisna od tablet proti bolečinam. Jemala naj bi vicodin, ki ga je užival tudi pokojni Michael Jackson. Čeprav je delovala sveže in zdravo, naj bi prijatelje zelo skrbelo zanjo.

"Vsekakor je imela težave in nenehno smo jo prepričevali, naj si poišče pomoč," je dejal neki bližnji prijatelj. Imela pa naj bi tudi anoreksijo.

Najbolj tragično pri vsem je to, da je imela Brittany za prihodnost lepe načrte. V nedavnem intervjuju je izjavila, da si v letu 2010 želi otroka. Na žalost pa je vse to prekinila prezgodnja smrt.

Res težave v zakonu?

Otepala sta se govoric

Brittany naj v zadnjem času ne bi bila povsem srečna. Z možem, britanskim scenaristom Simonom Monjackom, s katerim sta bila poročena od maja 2007, sta se namreč nenehno otepala govoric, da je njun zakon v težavah. Njena kariera prav tako ni bila več v vzponu. Novembra so se pojavile govorice, da so jo odpustili s snemanja njenega najnovejšega filma v Portoriku, kar pa je njena tiskovna predstavnica takoj zanikala:

“Brittany niso odpustili ... Zaradi kreativnih razlik so se producenti in ona enostavno odločili, da gredo raje vsak svojo pot.”

Vir: Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri